Weer een stukje verder .. nu 23 KM

nou ja.. 22,9 KM als ik mijn electronische hardloopmaatje moet geloven. Het ging best lekker.. natuurlijk niet te snel, gewoon een rustig duurloopje met een gemiddelde snelheid van 11,2 KM/u. Die 22,9 KM heb ik afgerond in 2:02:36.

Weinig bijzonderheden te melden behalve dan dat ik bijna werd ‘aangevolgen’ door een zwaan. Dit beest passerde mij op, zonder dollen, 2 meter afstand. Hoe zit het eigenlijk met de voorrangsregels? U ziet een overvliegende zwaan links van u en u neemt geen snelheid terug: Mag dat? ….. Je merkt nu al dat het al snel donker wordt. Om 20:40 vertrok ik van huis maar na een uur liep ik al door behoorlijke donkere stukken. Zeker op het Spookverlaat …booehooee een weg van 7 KM door de weilanden van Hazerswoude Rijndijk waar welgeteld drie lantaarnpalen staan.. niet echt fijn.

Ook in Hazerswoude dit viaduct over de N11.. een lekker schuin oplopend stuk … maar .. er klopt iets niet aan deze foto. Kijk eens goed. De lichtmast staat recht maar het viaduct loopt schuin.. Het is mij nooit opgevallen dat deze ongelijkvloerse kruising niet horizontaal ligt..

Morgen maar eens goed kijken …
verder1: nog even wachten op de nieuwe naam (domein).. zit nog even met een ‘hosting’ probleempje
verder2: Vrijdag heb ik een Sport Medisch Advies .. leg ik vrijdag allemaal uit

>