Marathon van Poznán – Polen

Op de dag van de marathon van Rotterdam is het, qua vervoer, natuurlijk een drama om bij de start te komen maar gelukkig zijn er altijd handige oplossingen.

Een groepje enthousiaste lopers hebben een touringcar die op een aantal plaatsen in mijn regio stopt en je voor slechts 15 euro tot 300 meter van de start van de marathon brengt (en weer terug).. goed geregeld! De bus naar Rotterdam zit inmiddels helemaal vol maar deze groep lopers hebben een andere interessante aanbieding:


lopen in Poznan
14 oktober, lopen in Poznán – Polen

Ik kan helaas niet in die periode maar misschien is het iets voor jou?

Info van de loopgroep:

Beste Runners / Skaters / Supporters,

De marathon van Poznan in Polen wordt gelopen op 14 oktober. We gaan proberen met de touringcar en met minimaal 30 personen een trip te maken van 6 dagen. Poznan ligt in het westen van Polen aan de rivier de Warta. De stad behoort met zijn ruim 500.000 inwoners tot de oudste steden van Polen, in de 10e eeuw werd hier de eerste Poolse kathedraal gebouwd.

Raadhuis Poznan

De marathon van Poznan bestaat uit 2 ronden je kunt dus ook een halve marathon lopen ( niet officieel). Ook bestaat de mogelijkheid om de marathon op de skeelers te doen. Op zaterdag is er de breakfast run. Voor meer informatie klik hier.

De afstand naar Poznan is 925 km. Dit is op 1 dag redelijk te doen. Voor terugreis is het nog niet helemaal duidelijk of we in de morgen of de avond vertrekken dit hangt ook af van de medewerking het hotel. De reis is inclusief hotel op basis van 2 pers. kamer l/o.> touringcar royal-class > startbewijs > verzorgde dag na de marathon > diner na de marathon. Excl. : verzekeringen. Het prijskaartje is ¤ 475.00 p.p

De opstapplaatsen zijn in deze regio (Zuid-Holland). Wil je meer weten mail dan even met Willem Balvert en lees hier meer over zijn loopgroep.

>