Tips voor de deelnemers aan de 12uDH

Dit bericht is eigenlijk niet zo interessant, tenzij je a.s. zaterdag aanwezig bent bij de 12 uurs estafette van Haag Atletiek


20090615-12uurslogo2009kl_1.gif

Hieronder een stuk uit de mail die zojuist naar team Lightning Runners is gegaan. Aanvulling zijn welkom!

Wees op tijd. Uiterlijk 08:30 bij Haag AV aub. Parkeer je auto in de starten in de buurt van Haag AV, Laan van Poot, adresgegevens zie hier. Parkeer niet op de stoep! Je krijgt echt een bekeuring.

Er zijn masseurs aanwezig waar je je tussen je rondjes door kunt laten masseren. De sololopers hebben echter wel voorrang.

De startvolgorde van de lopers van de teams is zoals ze zijn vermeld in de deelnemerslijst

Het wissselen gebeurd in het wisselvak (20 meter bij de start) doormiddel van een handklap. Mocht er een loper (tijdelijk) uitvallen dan neemt de volgende loper het over door in het wisselvak te starten. De gedeeltelijk gelopen ronde van de uitvaller telt dan niet mee. De officiele afstand van de rondjes is 1858 meter. Je start op de baan en gaat na 200 meter rechtsaf de atletiekverenging uit. Je loopt dan over een bospad, pas op, soms verradelijke kuiltjes en met een hele scherpe bocht aan het einde van het bospad weer over de weg terug naar de Haag AV en de laatste 200 meter over de baan. Verken voor de start even het rondje (met je team)

Elk uur krijgen de teams een uitdraai hoe de stand van de teams onderling is maar in de kantine kun je op schermen het verloop ook volgen. Om 21:00 uur zal doormiddel van een schot de estafette geeindigd worden en de loper stopt op de plek waar hij is. De rest van team gaat naar die loper toe en we wachten tot de afstand is opgemeten. Daarna gaan we terug naar de start om het applaus in ontvangst te nemen.

Na de 12 uurs gaan we dus met z’n allen aan de pasta en om zo rond 21:45 is de prijsuitreiking.

Niet vergeten!

– je championchip (tenzij je er eentje huurt)
– een gemakkelijke (lig)stoel. Je bent tussen de rondjes 35-45 min aan het wachten/kletsen hangen..
– Wat eten en drinken, eventueel in een coolboxje. Neem niet te veel mee, we zijn met 19 bloggers, er zal genoeg worden uitgedeeld, we houden echt eten/drinken over!
De gewoonte is dat me vaak zelfs iets bakt of meeneemt om er een loop en eetfestijn van te maken. Eventueel is er in de kantine van Haag AV genoeg te koop
– wat reservekleding.. je weet nooit wat het weer gaat doen
– grote handoek voor de massage
– Zonnebrand
– Je beste humeur want het wordt onwijs gezellig

Er staat een grote tent op het grasveld staan wat tussen de baan in ligt waar alle bloggers (19 man/vrouw) rond zullen gaan hangen! Het wordt supergezellig zaterdag! Tot dan allemaal

Heb je nog leuke/nuttige aanvullingen: laat even een reactie achter!

>