Tweetuprun en meer deze week

@ingridkiekt

Twitter: de één vind het vreselijk, de andere is er bijna aan verslaafd. Zo erg is het bij mij niet maar ik vind het wel leuk om regelmatig mijn ‘timeline’ te checken wat er allemaal gebeurd bij de twitteraars (tweeps) die ik volg. Eén van de mensen in mijn vriendlijstje is Ingrid. Hardloopster uit mijn hometown en net terug van haar Alpe d’HuZes avontuur. Zij liep onlangs twee keer de bekende Franse Berg op en haalde daarmee persoonlijk € 6.632,00 op en met haar team Atos Origin zelfs een totaal van € 41.758,68, voor de strijd tegen kanker. Een superprestatie!

Ingrid maandag twitterde dat ze wel weer wilde lopen maar blijkbaar nog even twijfelde. Ik stuurde wat tweets (twitterberichten) terug dat als ze zin had ik wel mee wilde lopen… gevolg: nog meer twijfel. Of ze mij wel bij kon houden… kom op, ik vind het juist leuk om mee te lopen en ben zelf ook nog steeds herstellende dus een kort rondje op de Zegerplas paste wel in mijn planning. En zo was er weer een spontane tweetup geregeld, of beter: een tweetuprun.

Het meer van Alphen, de Zegerplas

Ingrid woont niet zo ver van de Zegerplas, het grote meer in Alphen aan den Rijn af. Een rondje strak om het meer zou het worden volgens haar want de beentjes moesten even loskomen na het bergbeklimmen. Ze vertelde uitgebreid over haar Alpe d’Huez beklimmingen maar omdat we iets te snel liepen zei ze: “pfff… zo en nu mag jij verder kletsen” hihi, geen probleem. Lange verhalen kan ik wel vertellen, zeker over de Roparun met Tref&Co. Ingrid wilde nog een klein stukje eraan plakken omdat het best wel lekker liep en zij toch weer steeds makkelijk kon kletsen onderweg en op het einde zei ze: “en nu een eindsprintje naar huis” hihi, dat laat ik mij niet nog een keer zeggen. Gas erop en gaan. Ze had er duidelijk zin in en trok door over de 15 km/u. Een lekker rondje van 5KM met een gemiddelde snelheid van 10 km/u. Ingrid, je bent prima hersteld! Dank voor de gezelligheid.. uiteindelijk hebben we meer gekletst dan gelopen maar ja, rust is ook training he? Tot de volgende tweetuprun!

Morgen weer lekker rustig meetrainen met mijn AAV’36 Roadrunners 1 maatjes en het weekend wordt ook reuze leuk!! Ik ga nog niet alles verklappen wat anders heb ik donderdag niets meer om over te schrijven… over donderdag gesproken… dan heb ik weer een afspraak in het ziekenhuis… blijft dit weblog volgen voor het vervolg 😉

>