Pre-Polderloop-loop ?

Ondanks dat het dinsdag is vandaag geen intervaltraining. De bedoeling is nog steeds om donderdag een kei-snelle 10KM te gaan lopen in De Kwakel (bij Aalsmeer) tijdens de Polderloop. Mocht het donderdagavond tropisch warm zijn dan blaas ik de wedstrijd af en doe die avond dan gewoon mijn dinsdagavond training.


20e Polderloop
Dondagdag: 20e Polderloop

Daarbij had ik ook niet de juiste “ondergrond” voor een intervaltraining deze avond. Alhoewel ik niet een echte snacker ben (patat, hamburgers, kroketten en andere vette hap) hebben we vanavond patat gegeten en in mijn geval met nog wat kipnuggets. Onze lieve oppas Vivian had vandaag haar laatste dag bij ons. Reden voor een vette snack en een mooi kado voor haar, een JVC DVD-Audio Micro Component systeem als extra dank voor haar hulp de afgelopen vier jaar. Na de schoolvakantie begint onze nieuwe oppas van 14, dezelfde leeftijd waarop Vivian bij ons begon.


Viv met de kids
Vivian met de Meijer boefjes, net uit het zwembad

De training van deze avond: 12,22KM, 1:08 uur, tempo: 5,34min/km, 10,8km/u, 983 Kcal, 139bpm (70%HR). Met die hartslag ben ik blij, (ja, er zit weer een nieuwe batterij, CR2032, in mijn hartslagband). Het is duidelijk dat die holle spier in mijn lichaam in goede conditie is omdat ik in het verleden niet boven de 10km/u uitkwam bij 140bpm.

Tot donderdag!

>