Pittige interval na interview

De promotie voor de Marathon van Rotterdam en dan met name mijn loop voor KWF kankerbestrijding gaat maar door.

Nieuws!

Na het interview van Martine en mij voor het AD zal er nu ook meer op lokaal niveau aandacht worden gegeven aan het goede doel. Vanavond ben ik geïnterviewd door een verslaggever van het Alphen Nieuwsblad. Een gratis weekkrant die in alle plaatsen waar ik regelmatig doorheen loopt wordt verspreid. Na wat actiefoto’s in park dichtbij huis deed ik mijn verhaal aan Alphens Nieuwsblad medewerker Aad, die zelf al vijf marathons heeft voltooid… en dat praat lekker makkelijk.. zo’n gemeenschappelijke band.

A.s. donderdag verschijnt het artikel… ik ben benieuwd 🙂

Daarna was het tijd om nog even een rondje te doen.. .(waar is mijn schema)… Dinsdag las ik op Rob’s instructielijstje dat ik een stukje moest fietsen… vreemd… die 35KM duurloop was toch geen uitputtingsslag geweest? Verderop las ik dat ik de zaterdag voor de marathon nog een 1,5 uur duurloop moest gaan doen… hier klopt iets niet….. ahum, ik zit in het schema voor ná de marathon… handig..

Kanpai!!

Op de juiste lijst stond een intervaltraining van een uur gepland met daarin 7 x 3 minuten Z3-4 met 2 minuten herstel. Lekker pittig! Alle details op, hoe kan het ook anders, Triptracker Sportsmate

o ja, morgenavond geen bericht. Ik ga heeeerlijk uit eten met een groepje JVC’ers. Mijn collega’s Hans en Caroline hebben alweer 25 dienstjaren erop zitten. Tijd voor een feestje, bij de Japanner (en oh… dat vind ik toch zooo lekker).. Kanpai!!

>