Funtionele hardloopshirts te koop voor een goed doel!

Afgelopen zondag was er een bijeenkomst van onze Roparunteam: weRUNtogether.nl op het reclameburo ARC van onze captain Marcel. Leuk om alle teamleden weer bij elkaar te zien, bijna 25 man/vrouw en altijd goed om even ideeën uit te wisselen. Marcel hield een prestatie naar aanleiding van de eerste bijeenkomst voor Roparunnerteams in Rotterdam, 6 december jl.

Tijdens deze meeting zijn onze plannen en doelen doorgesproken en er staan nog heel veel leuke evenementen op stapel waar ik zeker tzt een bericht over zal posten. Eén van onze belangrijkste doelen is natuurlijk om zoveel mogelijk geld op te halen voor de stichting Roparun. Zij verdelen de inkomsten onder diverse projecten wat allemaal ten goede komt van kankerpatiënten. Iedereen kreeg ook wat boekjes met loten mee. Ik had er 40 en kreeg er later van teammaatje Esther nog 33 bij. Deze waren in een uurtje allemaal verkocht onder het JVC personeel.. waarvoor dank aan mijn collega’s.

Een andere manier om geld binnen te halen is de verkoop van producten. Nu kunnen we natuurlijk gevulde koeken verkopen maar hardloopshirts lijkt ons beter besteed onder de runners van Nederland en België. Wie bieden te koop aan:

Een funtioneel Nike Dryfit shirt in mooi zwart met witte accenten en lichte reflectiestrepen:


WRT shirt voorzijde
Perfecte Nikefit kwaliteit

achterzijde
Achter op ons mooie logo en de tekst: Roparun 2009


Het shirt is verkrijgbaar in een heren en dames uitvoering in de maten S, M, L (en XL heren). Normale verkoopprijs ¤ 35,-
maar voor weRUNtogether.nl (en RunningRonald) fans slechts ¤ 25,-

Wil je zo´n shirt bestellen, en wie wil dat nou niet, laat dan even een reactie achter en vul je emailadres in en ik mail je terug!

o ja: er is ook nog getraind vanavond, met lichte sneeuwval: 1 uur met daarin 12 x 30 seconden interval op Zg+. De langzaamste in 17,1km/u en de snelste (de laatste) in 20,1km/u. Donderdag weer naar JVC heen en terug, zaterdag een rustdagje en dan zondag… Schoorl!!

>