Lopen, zwembad en N95

Dit weekend heb ik natuurlijk veel gefrübeld met mijn nieuwe speeltje, de Nokia N95 en heb inmiddels al een hoop functies onder de knie, natuurlijk zonder maar één letter in de handleiding te lezen want hé, dat doen wij Nederlanders niet, of alleen als we er écht niet uitkomen. (Vaak bellen we eerder de leverancier met de mededeling “hij is stuk!”) Het is echt een schitterend apparaat… maar daarover hieronder meer.

Dit blijft een hardloopblog dus first things first, running:

De voorbereidingen voor de halve van Leiden zijn in volle gang, dat wil zeggen dat er deze week niet meer zo intensief wordt gelopen… echt vervelend vind ik dat niet want de vorm is nog niet helemaal terug. Ik tob nog een klein beetje met een zeurende rechterenkel en -knie. Vanavond, in plaats van een lange duurloop nog een oplopend tempoloopje van 30 min in Z1, 20 in Z2 en 10 in Z3. Onderweg, in Ter Aar, liepen de koeien weer los. Jammer genoeg had ik mijn nieuwe speeltje niet bij mij dus moeten jullie het nog even doen met een foto van vorig jaar


Cowblock
Road… eh Cowblock

1:17 uur, 13,69KM en 1122 kcal later was het tijd om het 6 letter woord te schrijven in de cursus GarminWriting. De 3e letter is wat mislukt maar de rest lijk mij redelijk leesbaar… het park wordt eigenlijk te klein nu de woorden langer worden.


Ronald in GarminWriting
Het was te voorspellen wat het 6 letter woord zou worden

Verder is het, gezien de oplopende temperaturen, weer tijd geworden voor het Meijer-zwembadje. Mocht je zin hebben in een frisse plons, ga je gang!


Badje in huize Meijer
Het bad getest door de hoofdgebruikers

In “lees hier meer”: de hele trip in TTSM en wat N95 gebrabbel. Misschien niet interessant voor iedereen maar je zou eigenlijk even de fantastische fotokwaliteit moeten zien…

N95

Eén van de functie’s in de Nokia N95 is het doorsturen van foto’s (resolutie: 2592 x 1944 met een Carl Zeiss lens) naar je Vox weblog of Flickr fotoaccount. Gewoon voor de lol heb ik een Vox weblogje aangemaakt en als ik nog geen weblog zou hebben zou ik zeker die van Vox gebruiken.. makkelijk in gebruik. Berichten en foto’s zijn direct vanaf de N95 naar je Vox Blog te sturen en staan binnen een paar seconden on line!!

Zie hier: runningronald.vox.com


Vox blog
Een N serie Nokia en nog geen blog, maak ‘m aan bij Vox

Vorig jaar heb ik een account aangemaakt bij Flickr. Een handig on-line fotoalbum wat misschien, voor de Nederlandstaligen, een beetje vreemde naam draagt. In combinatie met een N95 wordt Flickr nog leuker! Je foto’s zijn vanaf deze telefoon binnen een paar seconden on line gezet in je Flickr fotoalbum… echt helemaal te gek. Bekijk voor de gein eens de kwaliteit van de twee laatste foto’s… helemaal niet gek voor een mobiele telefoon!

Klik hier: www.flickr.com/photos/runningronald


Flickr
Vreemde naam maar een geweldige service

Een tip voor de N95 gebruiker (In iedergeval Lars): bij het aanmaken van je Flickr account in je N95 moet je niet je Flickr wachtwoord gebruiken maar één die Flick opgeeft. Lees alles hier: Configure your N95

… en als laatste: de hele trip van vandaag:

>