Loopplannen

De Roparun was een geweldige ervaring maar tijd om stil te staan is er niet… nieuwe leuke loopevenementen staan in het vooruitzicht.

Eerst maar even een training gedaan. Zojuist terug gekeerd van een lekker loopje in mijn fonkelnieuwe Roparun 2009 loopshirt. In Frankrijk is deze al ingewijd maar vanavond kon ik ‘m showen door de omgeving van Alphen a/d Rijn. Eigenlijk heeft de Roparun geen effect gehad om mijn conditie, sterker nog, ben er van overtuigd dat deze beter is geworden. De heuvelloopjes zijn een goede training geweest.

Onze Team 236 masseurs Margriet en Marleen zeiden afgelopen weekend nog dat mijn beenspieren erg soepel aanvoelden. Het enige waar ik last van heb gehad tijdens de roparun was slaap tekort maar dat was na een goede nachtrust maandagavond alweer ingehaald. Kortom: ik ben klaar voor de volgende uitdaging!

Als eerste zullen de Lighting Runners deelnemen aan de 12 uurs estafette in Den Haag op 20 juni (daarover volgende week meer op mijn blog) en zal ik de komende weken werken aan een strak schema voor mijn volgende marathon, die van de Haarlemmermeer op 6 september.


20090604-loopje.jpg
Graag niet al te drukke lopen…

Ik ben nog op zoek naar leuke wedstrijdjes in juli en augustus. Bijvoorkeur een halve in juli en een 30km in augustus maar ik ben bang dat er niet zoveel georganiseerd wordt in de zomermaanden.. tips zijn dus welkom. Ik kan natuurlijk altijd nog even kijken of ik weer de Midzomeravondloop, de Weteringloop en/of de Polderloop ga doen.

Data van deze loop: 1:03uur, 12,06KM, gemiddelden: 5:17min/km, 137bpm, 980Kcal. Prima data als je het mij vraagt.

>