Het leven begint bij 40…

… tenminste, dat hoor ik van vele 40’ers om mij heen. Ik laat het graag over mij heen komen dus kom maar op met alles wat het leven van een 40’er te bieden heeft. Ik ben er klaar voor!

Laat ik beginnen met iedereen te bedanken voor de kaarten (zelfs vanuit het buitenland), SMS’jes, telefoontjes, mailtjes, reacties op mijn **** blogpost, Hyves-krabbels, DRR-berichten, Tweets en persoonlijke felicitaties. Echt onwijs leuk!! Dank jullie wel

Dit weekend begon met een tuinfeestje. De entree was duidelijk te herkennen als “Partyzone” (zoals vermeld op het gele lint) en feestgangers vermaakten zich onder het genot van een drankje, hapjes en jaren 80 muziek. De BBQ maakte overuren, de salades en visschotels vonden gretig aftrek. Het weer zat gelukkig ook mee dus ook dat kon niet meer stuk.


20090809-partyzone.jpg

Ben flink verwend met allerlei leuke kado’s (één daarvan zal ik volgende week vrijdag gaan toelichten) en het feestje was erg gezellig. Eén van de hoogtepunten was de entree van gewaarderd hardloopvriend en Broeder, Richard. Mijn broeder kwam in passend outfit en had voor mij ook een dergelijk gewaad meegenomen.


20090809-broeders.jpg
Behalve hardlopende boer en broers heb je ook nog
Hardlopende Broeders

Het was een komen en gaan van familie, vrienden en vriendinnen waarvan er een aantal bij vele van jullie bekend zijn:


20090809-bloggersopdebank.jpg
Bloggers op de bank

Nadat de gasten weer vertrokken waren hebben we even de boel opgeruimd want daar zou ‘s ochtends weinig van terechtkomen. Na het uitslapen was het weer aan de slag want er moet ook nog gelopen worden. Ik vond het eigenlijk ‘not done’ op op mijn verjaardag een duurloop van 3 uur te gaan doen maar Miranda vond het geen probleem….


De Hardlopendeboer John had mij een week geleden gemaild om hem te vergezellen met een duurloop rondom De Meern. Al eerder had ik met hardlopendebroer Johan een afspraak gemaakt dat als ik in De Meern zou zijn, hij een stuk zou meelopen.


20090810-RR40.jpg
Petra bracht een feestmuts mee,
gelukkig hoefde ik die niet op bij het lopen


Dus vlak voor vertrek gooide ik op Twitter het nieuws dat ik om 11:00 uur zou gaan lopen vanuit de Meern, ervanuitgaande dat Johan dit wel zou lezen.. en ja hoor, master-twitteraar Johan zag het en niet veel later stond hij bij John in de tuin in Nike runninggear. Petra zou ons die dag ondersteunen door op de fiets van Ans (de minstens net zo sportieve vrouw van John) met de nodige drankjes en gelletjes in “het kistje achterop de fiets” mee te rijden.

20090809-demeernteam.jpg
Het 9 augustus-loopteam: John, Petra, RR en John

Het was een heerlijke loop door de omgeving van De Meern, herkenbare punten van de marathon toen plotseling een bekend gezicht naast ons kwam fietsen. Het was Falco, beter bekend als CO-met-CK. Leuk zo’n spontane ontmoeting!


20090809-falco-op-fiets.jpg
Drie hardlopers uit De Meern: John, Johan en Falco

In Haarzuilen was het even tijd voor een ontspannen foto. Ik stelde voor om op de weg te gaan liggen en een fietster die dat hoorde stelde voor om dan over ons heen te rijden.. wat een brutaliteit… schorriemorrie van Haarzuilen zeker? Dan maar even deze pose…


20090809-haarzuilen.jpg
Tussenstop in Haarzuilen

Onderweg was het een klein feestje, zeker met Petra die regelmatig andere lopers, fietsers en voetgangers op de hoogte bracht dat ik vandaag 40 was geworden. Vele felicitaties heb ik mogen ontvangen maar ondanks het aandringen van John wil natuurlijk geen enkele dame een bezweette hardlopen zoenen 🙂


20090809-onderweg.jpg
3 runners onderweg

Ik kan wel een heel uitgebreid verslag gaan schrijven maar John en Johan zijn mij allang voor geweest. Dus voor nog meer foto’s en leuke verhalen lees zeker even hun blogs. Deze filmpjes van Petra mogen natuurlijk niet ontbreken:


Een heerlijke loop: 3:15 uur, 33KM, temp 5:51min/km, gem. hartslag 139bpm, goed voor 1359Kcal
Na afloop een frisse douche en lekkere soep met broodjes bij John en Ans. Dank voor de gastvrijheid. Petra, John en Johan, dank voor deze leuke dag. Het was een verjaardag om niet te vergeten. ‘s avonds nog met Miranda en de kids uit eten geweest bij Proto, Tapasrestaurant in Alphen a/d Rijn. Het was een TOP weekend!


20090809-GC-duurloop090809.jpg
De route van vandaag, ook te zien op GarminConnect

>