Een beetje promoten kan geen kwaad…

Daarover straks meer.. eerst even de wekelijkse intervaltraining. 8 x 50 seconden in rap tempo over de ‘s Molenaarsbrug, daarna 2 x 50 seconden richting en 8 x 50 seconden over de Albert Schweitzerbrug. Dit alles weer met de gebruikelijke hersteltijd van 100 seconden tussen elk interval. Op de ‘s Molenaarsbrug nog even een kort praatje met een hardloopster. Ik zag haar bij de eerste en de laatste interval op de eerstgenoemde brug en zij dacht dat ik in de tussenliggende 20 minuten een rondje Alphen/Woubrugge/Alphen had gedaan… Dat is 6 KM en dus 18 KM/u.. nee sorry.. Het tempo van Felix Limo heb ik niet.. jammer genoeg..

De rondjes over de AS brug gingen goed. Volgende week ga ik er twee intervallen aanvast plakken.. en oh.. als iemand nog een leuke plek in Alphen weet waar het goed oefenen is met hoogteverschillen.. ik hou mij aanbevolen… tot nu toe heb ik nog niets leuks gevonden behalve dan de fly-over vanaf de ophaalbrug richting de N11.. maar dat is een beetje ver vanaf mijn huis en zonde van tijd die ik er heen moet lopen/rennen.

Promotieteam

En ja.. zoals gezegd.. promoten kan geen kwaad.. vanavond liep ik in mijn oude hardloopshirt maar met nieuwe opdruk. Het lijkt mij vooral leuk om tijdens wedstrijden mijn weblog met andere hardlopers te delen.. Het borduren van tekst is simpel en snel geregeld. Loop even binnen bij The Feel Good Store, hoek Dreespassage / Thorbeckeplein in Alphen a/d Rijn…. binnenkort wil ook nog even bij hen een jack laten bedrukken.. wellicht scheelt deze gratis reclame weer in de prijs..

>