Druk maar leuk weekend

En weer een druk weekend voorbij. Deze keer geen wedstrijdjes of andere loperige dingen, behalve dan de ‘noodzakelijke’ trainingen. Vrijdag eerst iets leuk. Michelle en Wouter hadden allebei een supergoed rapport en mochten een kado’tje kiezen. Wouter wilde zijn spaarpot aanvullen maar Michelle koos voor de bioscoop: “This is it” van Michael JacksonDe officiële This is It trailer

Ben zelf een MJ-fan en vond de film fantastisch. Het geeft toch wel een heel goed beeld hoe de live show zou zijn geworden. Met nieuwe clips van Smooth Criminal, Thriller en Earthsong. Speciale effecten op het toneel en een superband en dansers… blijft toch eeuwig zonde dat de shows nooit zijn doorgegaan. Als je net zo gek bent op de muziek van MJ, ga ‘m dan zeker nog even bekijken.

Zaterdag vroeg wakker, 07:00 uur en kon niet meer slapen… dus, ontbijtdrink erin en een uurtje naar buiten toe voor een ontspannen 11,5KM. Leuk om dan Alphen al hardlopend te zien ontwaken. ´s middags was het smikkelen bij mijn zus en zwager in Deil waar we getrakteerd werden op Soto, een echt Indonesisch gerecht… jep, 2 x opscheppen en zondag weer een vol programma. Michelle en Miranda naar Nemo waar Michelle twee vragen die ze had in gestuurd naar `het klokhuis´ mocht stellen: “Hoe weten vogels wanneer het tijd is om naar het zuiden te vliegen en hoe weten ze de weg” en “hoe komt het dat je lichaam verandert onder invloed van hormonen”. Wouter had er niet zo’n zin in en wilde, voor de 4e keer, naar Railz mini world.


20091123-Woutjein010.jpg
Woutje in 010, beetje apart alleen,
we gaan naar Railz mini world en hij koopt een Airbus 380

Na de treintjes nog even langs Sylvia en Pieter voor een kinderverjaardag en tja, dan wordt er natuurlijk weer druk over hardlopen gekletst met Syl. Ze loopt haar eerste marathon in Rotterdam 2010 waar ik niet bij kan zijn maar heb haar beloofd binnenkort naar een nieuw PR te hazen op de 10KM, of misschien wel bij haar volgende marathon… krijg het nog een soort van druk met al die haasopdrachten… want er zijn er nog meer pending… mogelijk nog eentje halverwege december.

‘s avonds nog een duurloopje van 1,5 uur waarbij ik bijna terug naar Alphen werd geblazen. Wel weer mooie data: 16,6KM in 1:37uur, 5:55min/km met een gemiddelde hartslag van 135bpm… en dat is nog net in mijn Z1 zone.

>