Snakemaster wins

3 juli jl had ik, zonder dat ik het eigenlijk wist, een persoonlijk duel tegen een snelle weblogger van de Kieviten, nee niet Ronnie maar Snakemaster himself! Snake is een snelle loper, sterker nog, we zijn zeer aan elkaar gewaagd. Onze PR’lijstjes wijken niet zo veel van elkaar af.


Snakemaster
Snake wins… nog wel..

28 september zou ik, samen met Snake een ongelooflijke snelle 15KM wedstrijd gaan lopen tijdens de Geul Techniekloop maar helaas, ik zie er vanaf.

Dat wil zeggen.. ik wil graag ná de marathon van Amsterdam het persoonlijke duel van de 15KM met de Snakemaster aangaan. Ik verwacht een spetterende en loei-harde 15KM wedstrijd tegen mijn evenknie maar ik wil nu, een maand voor mijn 4e marathon geen risico nemen. Ik heb de marathon van Utrecht al aan mij voorbij zien gaan vanwege een pittige enkelblessure en heb nu al een jaar geen marathon meer gelopen. Al mijn pijlen zijn richten op een toptijd in Amsterdam en wil graag heel blijven tot na de 42,195KM in onze hoofdstad.

Verder heb ik de dag van de Techniek loop ook een feestje van een collega dus het komt wel goed uit zo. Nee, ik zal zeker niet gaan dansen op dat feestje! Sorry Snake maar ik maak graag een nieuwe afspraak met je voor een 15KM wedstrijd in november of december. Hoe dan ook, die grote zak M&M’s krijg je zeker van mij… misschien worden het er wel twee maar dan moet je eerst een snellere 15KM lopen dan mijn persoontje 🙂

Straks nog een duurloop van 2 uur in verschillende tempo’s… daarover vanavond laat meer.

>