Doorweekt…

Gisteravond heb ik mijn loopje maar even uitgesteld. Het was hier echt noodweer en daarbij waaide het verschikkelijk. Ik zou vanavond even bij mijn ouders langsgaan om Internetplusbellen aan te sluiten en dat heb ik dan ook maar gisteravond gedaan.
Zo eenvoudig zoals het bij mij ging, zo lastig was het bij mijn pa en ma. Goed, de telefoon werkte na een half uurtje maar de PC sputterde nog wat tegen. Mijn USB WLan stickje (voor draadloze internetcommunicatie) werkte niet lekker op pa’s oude W98SE bak en daarom ga ik zondagmiddag nog maar naar hem terug met een nieuw stickje.


Helpdesk ook voor pa en ma

Regen...

Vanavond tijd voor een rondje Wijde Aa. Toen ik vertrok begon het al te regenen en verruilde ik mijn dunne jack voor mijn wind en regen jack. De route langs de Wijde Aa is redelijk donker maar vooral open en pal langs het water. Zomers is dat minder fijn door alle muggen maar nu had ik na een half uur lopen de wind vol tegen en was het inmiddels behoorlijk hard gaan regenen. Mijn regenjack kon de hoeveelheid water niet meer aan en ik voelde mijn natte shirt tegen mijn lichaam aan. De geplande Z1-2 (hartslag 137-147) liet ik maar een beetje los om maar zo snel mogelijk uit te wind te komen.

Na 40 minuten ging de route weer terug via Woubrugge naar Alphen aan den Rijn met nu de wind vol in rug.. da’s beter. De 10 min Z3 tempo (156-166) was dan ook niet zo’n probleem. Daarna nog even rustig terug, 10 min in Z2 en ik kon mijn natte zooi weer te drogen hangen. Snel sprong ik onder de douche maar na afloop merkte ik dat mijn bovenbenen enorm begonnen te tintelen en jeuken. Blijkbaar was de warme douche op mijn koude bovenbeenspieren niet helemaal een succes. Dan maar weer een koude benendouche… dat hielp…

Data van de loop:1:10 uur, 11,89 KM, 40 min 9,9 KM/u, 10 min 12,3 km/u, 10 min 9,9 km/u, 1321 Kcal

O ja, nog een leuk nieuwtje:

Ik zal de 20 van Alphen gaan lopen met het éérste startnummer voor de 20 KM prestatieloop, nl:

5000

Verder zie ik nog een bekende namen in de deelnemerslijst behalve dan die van John Koolwijk, NYCM 2006 finisher.
Komop bloggers, jullie komen toch wel naar mijn hometown? Een leuke loop en daarna nog even een drankje?

>