De bezoekspiek, deel 2

Al een tijdje heb ik geen post meer geschreven in de categorie “Statistieken” maar vandaag is het wel leuk om daar even een stukje aan te wagen:

Op 20 november 2006 schreef ik over de all time high bezoekers-score op mijn blog. 669 bezoekers op één dag zou ik niet zo snel meer halen.
Toen mijn bandbreedte gisteren aan zijn limiet zat ben ik toch maar eens in de statistieken van deze maand gedoken en wat blijkt: op de dag van de marathon van Rotterdam had ik 865 bezoekjes en de dag erna zelf 1005.. een nieuw record! Verder had ik deze maand het hoogste unieke bezoekers ooit:


Bezoekers 2007
In november had ik mijn hoogste aantal unieke bezoekers over
het jaar 2006: 5957. Vorige maand is dat gestegen naar 8701

Keerzijde van dit succes zijn de kosten. Vandaag kreeg ik de faktuur van mijn hostingservice voor mijn 250MB schijfruimte (ook al bijna vol) en 9GB bandbreedte… oeps… moet toch maar weer wat sponsors gaan zoeken.

o ja, er is ook nog gelopen vanavond

Rob heeft voorlopig nog een rustig aan schema voor mij. Vanaf zondag beginnen we weer met de rustige duurloopjes.
Vanavond 45 minuutjes door Alphen heen met zowaar een stukje cross. Bij de golfbaan ontdekte ik weer een onbekend pad. (toch wel fijn, lopen in het licht). Dit pad, onverhard, gaf iemand die normaal op de fietspaden loopt, een cross-gevoel.>