Beetje stil op RR.nl maar achter de schermen druk bezig

Het bloggen schiet er een beetje bij in en ook op twitter duidelijk minder activiteit van RR. Het heeft allemaal te maken met nogal een drukke periode. De meeste hebben wel meegekregen dat JVC haar pand in Leiden verkocht heeft en dat het personeel van JVC is ingetrokken in het kantoor van Kenwood in Uithoorn. Sinds oktober 2011 zijn de Victor Company of Japan, Limited (JVC) en Kenwood Corporation samengevoegd tot de JVC KENWOOD Corporation. Het was dus een logische stap dat we onze krachten zouden gaan bundelen vanuit één pand. Uithoorn is op zich goed te doen vanuit Alphen aan den Rijn. Mijn reistijd is niet veel langer dan naar JVC in Leiden.

Vorige week vrijdag.. mijn werkplekje in Uithoorn is zo goed als ingericht

Behalve de verhuizing van de zaak ben ik nog steeds druk bezig met de looptrainer 2 cursus en gaan de normale hardlooptrainingen ook nog steeds door. Drie tot vier trainingen per week worden nog steeds afgewerkt zij het op een wat rustiger tempo. Mijn rechterknie is nog steeds gevoelig, mogelijk als gevolg van de val op de MTB tijdens hetdAAV’36 trainingsweekend eind maart. Na de marathon van Rotterdam voelde ik mijn knie wel en heb besloten het echt snelle werk voorlopig even op hold te zetten. Ik heb de komende maanden toch geen echte hardloopambities, lees: PR aanvallen. In de lente- en zomermaanden ga ik lekker genieten van de Marathon in Zeeuws Vlaanderen en de Maasdijk Marathon. Verder maak ik ook veel meer tijd vrij voor mijn gezin waardoor de deelname aan wedstrijden beperkt wordt tot 1, hooguit 2 per maand. De marathon van Zwolle, eind september, moet weer lekker hard maar als ik tegen die tijd nog niet topfit ben pak ik wel een andere voor een sub 3.

Wat nog wel op stapel staat is een review van de Garmin Forerunner 910 en nieuws over een nieuwe manier van identificatie mocht er onverhoopt iets met je gebeuren tijdens het sporten. Nieuwsgierig geworden? Neem dan alvast even een kijkje op Safe-ID.nl.

Zodra ik weer wat beter in mijn tijd kom te zitten volgen er weer meer blogposten en wellicht ook weer wat meer tweets… na 59.000 tweets mag het ook wel eens even iets minder toch? 🙂

>