Verrassende eindtijd

Vandaag zijn de uitslagen van de marathon van Leiden bijgewerkt. Ook mijn officiële uitslag is bekend… en moet zeggen, die is verrassend…

Volgens de organisatie heb ik de halve afgelegd in 1:43:36. Ik begon al te twijfelen. Heb ik mijn Polar te snel gestart of te laat gestopt, was behalve de snelheids- en hartslagmeting ook de stopwatch van slag af?
Nee, mijn eigen meting moet kloppen. De start was 12:10, ik heb mijn Polar gestart om 12:13 en direct na de finish heb ik een foto genomen van de medaille-dame om 14:03… ik kan dus nooit 1:43:36 gelopen hebben… nou ja, zo heeft deze zware wedstrijd toch nog een verrassend einde.


Actie in Leiden 1 Actie in Leiden 2
Van aktiefoto.nl – RR op tientallen meters voor de finish


Martyn
gaf in een eerdere reactie op dit bericht al aan dat ook bij zijn zwager de eindtijd 5 minuten lager uit is gevallen… doe mij maar gewoon lekker de betrouwbare Championchip!!

Daarstraks heb ik ook nog even een half uurtje rustig in Z1 gelopen. De snelheidscalibratiefaktor (galgjewoord?) van mijn Polar staat weer op 1000, fabrieksinstelling, en nu klopt mijn afstand weer. Mijn hartslag is

RR bij de KLu

ook weer terug op mijn S625x… gelukkig maar.
Tijdens het lopen fietste een jongeman in een oud landmachtuniform mij tegemoet. De drie kapiteinssterren op zijn schouders.. ik kon het toch niet laten om hem de militaire groet te brengen…

Fred is opnieuw winnaar geworden van de ‘raad mijn eindtijdkwis‘. Hij had de langzaamste tijdvoorspelling (gelukkig ook nog na de ‘officiële’ uitslag) en wint daarmee het JVC verrassingspakket.
In maart won Fred ook al een JVC hardloophoofdtelefoon na zijn juiste voorspelling met mijn eindtijd in Alphen a/d Rijn. Gefeliciteerd Fred!

>