Behoorlijk verrekend

Na een rustig dagje thuis, spelend met de kids en mijn computer was het weer eens tijd om een stukje te lopen. De regen was inmiddels gestopt maar echt warm is het niet… dit is toch geen lente?

afijn: op het programma: 50 min in Z1-2 (HF 146) met daarin 8 + 6 + 4 sneller, op gevoel P = 5 + 4..
Die Rob is volgens mij een wiskundige. Het komt er op neer dat ik in de 50 minuten 8, 6 en 4 minuten sneller moet gaan met een dribbelpauze van 5 en 4 minuten.

energiebeesten?

Ik had ergens in Runner’s World gelezen dat winegums goed hardloopvoer is. Het zou je energie geven… laat ik nou toevallig vandaag een zakje winegums in de snoeppot gevonden hebben. Met vier winegums in mijn jaszakje vertrok ik richting de golfbaan van Alphen. Ik wilde weer eens een andere route proberen dus heb de halve golfbaan en een driekwart rondje Zegerplas gedaan. Vanaf het meer wilde ik weer richting huis maar kwam ergens in een woonwijk terecht waar ik nog nooit was geweest. Al zigzaggend liep ik richting het noorden… daar ergens woon ik. Onderweg ook nog wat honden achter mij aangehad, van een klein rotmormel tot een heftige dobermann…brrr. Ik keek op mijn polarvriendje.. what? al 45 minuten onderweg… en ik was nog zeker 3KM van huis.

Mie-ouw

Ik durfde het niet aan de laatste twee kilometer door te lopen. Ik had mijn originele zooltjes niet bij mij omdat ik op een maximale training van 50 minuten had gerekend. Ik kreeg inmiddels al wat last van pijntjes door mijn nieuwe zooltjes dus ben ik maar rustig naar huis gewandeld. Niet echt leuk maar wel beter… en die Winegums?? doe mij maar een energiegel of zo.. ik vind het niets.

Vanmiddag raakte in in gesprek met een vrouw die ik ken van het van en naar school brengen van onze kinderen. (Als ik mij niet vergis heet ze Ellen) Ik heb haar al een paar keer zien hardlopen door mijn straat en knoopte een gesprek met haar aan over onze gemeenschappelijke passie. Ze vertelde mij dat zij door het hardlopen 50KG was afgevallen. Wow, dat vind ik een superprestatie! en dat doet mij denken aan hardlopende blogger Bjorn. Ook hij is bijna 50KG afgevallen door aan hardlopen te beginnen. Petje af voor Ellen en Bjorn!

Data: 9,7 KM, Gem. snelheid 11,4 KM/u, HF gem. 155, 788 Kcal.

>