Running Dutchman

Als ik over 170 dagen met kippenvel aan de start van de New York City Marathon sta wil ik natuurlijk wel laten zien dat ik uit Nederland kom… nee, ik zal niet de 26 miles met een vlag gaan lopen maar wil graag een opvallend shirt.

Ik zal zelf te denken aan een oranje of een rood/wit/blauw shirt. PK Running verkoopt de laatst genoemde maar nadat ik een aantal mensen in Rotterdam zag lopen met de diagonale rood/wit/blauwe lijnen had ik zoiets van…. laat maar..

Mooi Puma shirt

Het valt niet mee om een oranje shirt te vinden. Ik heb wel inmiddels een hele leuke site gevonden waar je je eigen shirt kan ontwerpen. Shirtcity biedt veel verschillende shirts. Geen specifiek hardloopshirt, zeker niet in het oranje maar dit Puma Veneno shirt ziet er best leuk uit. Geen idee of dit 100% polyester shirt lekker zit om voor hardlopen te gebruiken. De site meldt over dit Puma shirt: Extreme sport fitness by high humidity adjustment… klinkt wel goed…

Ik kan natuurlijk wat avonden internet afspeuren op zoek naar on-line hardloopwinkel maar het is volgens mij makkelijker als ik de vraag aan jullie stel:

Waar kan ik oranje of rood/wit/blauw hardloopshirt vinden of heb je een andere site voor mij waar zelf hardloopshirts kunt ontwerpen?

>