Running in London

Wat neem je mee als je naar het buitenland gaat? Precies: je hardloopschoenen! Paspoort? oh.. heb je die ook nodig? Op de zaak kwam ik er achter dat ik dat papiertje nou net niet had ingepakt.. slim.. snel naar huis en en weer terug. Gelukkig vloog ik pas in de avond dus niets aan de hand.

Om 22:00 plaatselijke tijd kwamen Hans en ik aan in het Crown Moran hotel. Na een drankje, (nee, sorry voor mijn geen bier) in de hotelbar heerlijk in slaap gevallen in een kingsize bed. Het hotel staat in een buitenwijk van Londen (Cricklewood, NW London) en ja, heel mooi en compleet verblijf maar in een buurt waar je echt niet wil lopen ‘s avonds. Een duitse collega kwam een paar dagen geleden bij een wandeling ‘s avonds door de buurt bijna in een vechtpartij terecht. Gelukkig heeft het hotel een uitgebreid “leisure-centre”. De gym van het hotel zou pas om 07:00 opengaan, eigenlijk te laat want om 08:00 vertrok de taxi naar JVC. Een lieve lach naar de receptioniste doet wonderen… ze heeft de gym de volgende ochtend om 06:30 laten openen. Met collega’s Hans en Dick lekker gesport en ik kon zo toch nog mijn (bijna) 45 minuten durende interval afwerken.. alleen jammer dat de loopband niet verder ging dan 16km/u…


Crown pub
Eén van de oudste pubs van Londen

Het hotel ligt naast The Crown, naar het schijnt één van de oudste pubs van Londen…. maandagavond hadden we daar geen tijd meer voor maar 20 october zit ik weer in Londen.. dus wie weet.


JVC Europe
Het Europese hoofdkantoor

Daarna was het op het hoofdkantoor van JVC Europe, 2,5KM verderop. De meeting was pittig dus ik maak mijn borst maar alvast nat voor de volgende. Wel leuk om weer wat Europese JVC’ers te ontmoeten, zoals mijn binnendienst-gelijken van Noorwegen, Zweden, Denemarken en Spanje. Om 20:20 vlogen Hans en ik weer terug maar door het tijdverschil waren we pas om 23:30 thuis… valt allemaal niet mee… Bij de volgende keer in Londen hoef ik even niet te lopen.. heb dan net de 42,195KM van Amsterdam erop zitten….

>