Bericht nr. 1000 !

Een bijzondere dag vandaag op RunningRonald.nl !

Sinds de oprichting van dit blog, op 19 juli 2005, zijn we nu bijna 3 jaar verder. Vandaag staat de berichtenteller op 1000!!


1000 berichten
Vandaag het duizendste bericht op RR.nl

Veel is er gebeurd in die afgelopen jaren, te veel om even op te noemen. In het archief kun je alles nakijken. Het bijhouden van mijn blog vind ik nog steeds leuk maar soms wordt het allemaal wat te veel voor mij. Een full time job, een vrouw en twee kinderen, 3 tot 4 hardlooptrainingen per week, bijna elke dag een verhaaltje schrijven en dan ook nog proberen om zo’n 100 hardloopblogs te lezen. Vooral dat laatste schiet er regelmatig bij in en dat probeer ik dan na een paar dagen in te halen.

Voorlopig ga ik nog wel even door met mijn digitale (hardloop)dagboek en zoals Monique ook al schreef, de bezoekers en de reacties, daar gaat het om. Dat houdt mij gemotiveerd bijna dagelijkse verhaaltjes te schrijven. In de afgelopen drie jaar heb ik heel veel leuke, aardige, knappe en stuk voor stuk (ja, echt waar) gezellige hardlopers en hardloopsters leren kennen en dat maakt mij erg blij!

Iedereen bedankt voor jullie bezoekjes en reacties deze afgelopen 1000 berichten. Jullie zijn kanjers!!

(En alle KiKaRunners, tot morgen!)

>