Nieuwe foto-gadget

Gisteren, op de tweede dag van mijn 4 daagse weekend heb ik een bezoekje gebracht aan mijn “hofleverancier”, J & F de Fotograaf in Bergschenhoek.
J&F
J&F, volop keus en zeer deskundig advies

Mijn vorige fotocamera, de ultrakleine Contax is defect geraakt en omdat dat model niet meer geproduceerd wordt stelde John voor om een ander model uit te zoeken. Voorwaarde was natuurlijk wel dat het opnieuw een kleine camera zou zijn die ik makkelijk mee kan nemen en in mijn drinkgordel zou passen.. wel zo handig voor de buitenlandse marathons.

Met slecht een kleine bijbetaling is dit ‘m geworden:
De bijna net zo kleine Canon Ixus 70!


Ixus 70
7,1M pixels in een formaat van: 86 x 54 x 19 mm


Voorlopig kan ik weer lekker foto’s schieten. Natuurlijk is de fotofunctie in de Nokia 95 handig voor even snel een plaatje te schieten maar voor het snelle en betere actiewerk is de Canon veel beter geschikt.


Ixus 70 achterzijde
Kleine afmetingen maar een lekker groot 2,5″ LCD scherm

Vandaag kon ik de Ixus gelijk uitproberen tijdens het jaarlijkse sinterklaasfeest bij JVC. Altijd gezellig en leuk om alle JVC’ertjes weer te zien…. en ondanks dat Michelle het sinterklaas geheim kent vind ze het allemaal weer heel erg spannend als de oude kindervriend weer in haar buurt is.


Sinterklaas bij JVC
Sinterklaas met zijn hardlopende hoofdpiet

Straks met Miranda lekker een DVD’tje kijken op apparatuur van een bekend audio/video merk: Next met Nicolas Cage, Julianne More en Jessica Biel… Nr. 2 in verhuur top 10, ben benieuwd.


Next

>