Deskundig advies
Dokter Bibber?

Vandaag een middag vrijgenomen om de huisarts te bezoeken en nog wat klusjes in en om het huis te doen.
De huisarts zag een verschil in dikte tussen mijn linker- en rechterenkel maar niets alarmerend. De achillespees en dan met name de aanhechting aan de hielbeen is wat geïrriteerd door (zeer waarschijnlijk) het verkeerde schoeisel. Gelukkig geen botontstekingen of andere ernstige dingen. Een doorverwijzing naar een Fysio vond de arts niet nodig. Met de nodige rust en een loopprogramma op halve kracht (lees: minder kilometers) voor één tot twee weken zou het probleem moeten oplossen.

Ik moet zeggen dat mijn enkel stukken beter aanvoelt dan gisteren.. het starten met hardlopen stel ik nog even uit naar zondagavond. Vanavond heb ik daarom mijzelf maar weer flink in het zweet gewerkt op de hometrainer.

Nog een internettip voor iedereen die wat tobt met blessures: Visser Fysiotherapie met duidelijke uitleg en flash animaties. Bekijk bijvoorbeeld eens de enkelanatomie

Iedere keer een pondje minder

Nog even een berichtje uit huize Meijer:
Met Miranda gaat het erg goed. Dit weekend zijn de 6 weken vloeibaar ten einde maar ze is nu al rustig aan het overstappen op “vast” voedsel. Al dat afvallen heeft ook het nodige effect op haar garderobe… nieuwe kleding moet worden aangeschaft. Ze is in deze 5 weken na het plaatsen van de maagband ruim 15KG kwijt.

Binnenkort zal zij wat belevenissen op een weblogje gaan schrijven… het adres volgt. Verder zal Miranda de 29e ook meekomen naar Doorn om de bloggers die haar gesteund hebben persoonlijk te bedanken.

>