SPIbelt Performance XL pocket

Al jaren ben ik fan van de SPIbelt, een superhandig draagsysteem om je belangrijkste dingen mee te nemen tijdens het sporten. In maart 2012 testte ik, als één van de eerste gebruikers in Nederland de standaard SPIbelt en maakte daar dit uitgebreide filmpje over. Inmiddels zijn we ruim 3 jaar verder en SPIbelt heeft niet stil gezeten.

Behalve de standaard, ook wel original uitvoering heeft SPIbelt ook een waterafstotende uitvoering, een SPIbelt met twee opbergvakjes (Dual pocket), een waterdichte SPIbelt (wordt geleverd met een aLoksak waterdichte opberghoes), een marathon uitvoering (Marathon Race belt) met lusjes voor je gelpacks, speciale SPIbelts voor kids met verrassend leuke kleuren, een medische SPIbelt (met handige opening voor bijvoorbeeld doorvoer van insulinepompslangetje) en ook een grotere XL uitvoering voor je ‘maxi-smartphone’. Die laatste heb je voor je getest in de video hieronder.

SPIBelt Performance XL Pocket - Foto: SPIBelt.nl

SPIBelt Performance XL Pocket – Foto: SPIbelt.nl

Ook leuk in de SPIbelt collectie: de grote broer van de SPIbelt: de Messenger Bag en de SPIband voor om de pols en enkel

SPIbelt = Small Personal Item belt maar eh.. is het nu “spie”-belt of zoals ik altijd zeg: “Espieaai”-belt? 🙂>