20 van Alphen voorbereidingen

Menig (digitaal) vriendje van mij moet het zijn opgevallen: De twee weken ben ik nauwelijks actief geweest op de social media, reden: de 20 van Alphen. Voor de 3e keer organiseer/coordineer ik de businessloop van het grootste sportevenement van Alphen aan den Rijn en dat kost nogal wat tijd. Zeker als op het laatste moment de beoogde businesslocatie wordt afgekeurd door de brandweer.

Het leukste loopfeest van het Groene Hart – de 20 van Alphen

Best een uitdaging om binnen één week alles om te gooien naar een ‘oude’ locatie… maar het is gelukt. Zondag zullen heel veel businesslopers zich verzamelen in de Rijnstreekhal op Dillenburg 1. Mrs. RR is weer gastvrouw en heeft ook al weer het nodige werk verzet om de businesslopers een leuke dag te bezorgen a.s. zondag.

Ook dit jaar wil ik weer iets doen voor de 20 van Alphen – social media promotors! De bloggers hebben de nodige aandacht gegeven aan de 20 van Alphen en als bedankje ontvang ik jullie graag in het businesscenter. Op de tribune van de Rijnstreekhal kunnen jullie even verzamelen, bijkletsen, jullie tassen inleveren en ontspannen richting de start gaan. Het zou leuk zijn als ik jullie nog even succes kan wensen, alhoewel ik de hele dag aan het ‘heen-en-weer rennen’ ben 🙂

Wat mij betreft, tot zondag, zo rond 12:00 – 12:30 uur. Ter info: start 20KM: 13:30 en 10KM 14:00 uur
Heel veel plezier en succes in ‘mijn’ mooie dorpje!

ps: parkeer je auto op de Euromarkt en kom via de N11 (afslag naar Leidsche Schouw / Molenwetering / Centrum) Alphen binnen. Er rijden pendelbusjes van de Euromarkt naar de Rijnstreekhal (ongeveer 1KM). Zie het kaartje hieronder.

Route vanaf Euromarkt naar Rijnstreekhal – Klik op kaartje voor vergroting

>