Nieuw speeltje en een zwaar loopje

Vandaag, zoals een groot deel van Nederland, lekker genoten van een vrije dag… nou ja, het is bij JVC wel een verplichte vrije dag. ‘s Middags ben ik met Michelle vertrokken richting Bergschenhoek, een dorp net onder Zoetermeer. Mijn vorige digitale camera, een Canon Ixus V uit 2002 is zo onderhand wel aan vervanging toe. De Ixus, destijds geleverd door J & F de Fotograaf, een kleine zaak maar met ongelooflijk veel keuze, is ook nu weer mijn ‘hofleverancier’. Ik ging voor een kleine camera, liefst zo klein mogelijk die ik gemakkelijk tijdens het hardlopen kan meenemen.


Mijn nieuwe, kleine fotocamera'tje

Echt klein!

Nou, dat is gelukt. Zie hier de Kyocera Contax i4R, 4 Megapixels met een mooi Carl Zeiss Lensje en de zeer bescheiden afmetingen van: 94 x 38 x 21 mm, 90 gram. Met de lens dicht is hij zelfs kleiner dan mijn compacte Nokia 6230i:

Er moest ook nog gelopen worden vanavond. Het programma was pittig:
60 minuten in Z2 (HF152) en daarin 2 x 15 minuten Z3 (HF164) afsluitend met 5 versnellingen.

Nieuwe camera mee, en die past, geweldig toch, in het kleine voorvakje van mijn drankgordel. Bij het rekken en strekken kwamen de paarden die verderop in de wei stonden even kijken wat voor gek daar hun hek probeerde open te duwen.

Lekker klein Paard, en link naar fotoalbum

Klik op het paard om meer foto’s, genomen met mijn nieuwe speeltje te zien.

Na 20 minuten heb ik mijn koezooltjes uitgedaan. Ik heb er toch meer last van dan ik had verwacht… wellicht spelen ook de snellere loopjes mee. Het verder lopen op mijn normale zootjes ging goed. Na de 60 minuten loop ook nog even 5 versnellingen op het Dijkslootpad. Daarna mocht ik weer rustig naar huis.

Morgen een kort loopje van 30 minuten want het trainingprogramma gaat naar 4 x per week. Mijn camera gaat weer mee want tijdens de loop is er iets bijzonders.. wat… tja, raad maar, of wacht tot morgen!

data: 11,6 KM: gem. HF 158 BPM, Z3 loopjes in 12,5 KM/u. Totaal 1019 Kcal

>