Rondje Warmond / Hardloopclinic 2 mei

Het was een beetje vreemde dag vandaag… gisteravond en nacht had ik nogal veel last van buikloop. Een koudje opgelopen bij de loop van maandag of een effect van de Ventolin?.. met dat laatste ben ik maar even gestopt ondanks ik mij niet ziek voelde meldde ik mij toch maar even af bij JVC… een ziektedag na 14 jaar… Na even rustig op de bank gezeten te hebben met een kop thee ging het wel weer en zette ik mijn ziektedag om in een dagje thuiswerken…. toch was het wel handig om de wc 2 meter verder in de buurt te hebben.

Inmiddels gaat het weer goed en morgen gaan we gewoon weer in Leiden aan de slag. Gelukkig is deze week nog schemaloos dus het verschuiven van de trainingen is geen probleem. Maandag liepen we met 5 runners van Roparun team 236 weRUNtogether.nl door de straten van Oegstgeest en Warmond. Wouter, onze snelste loper voorop en Richard, Frits, Ronald en RR in de achtervolging.

Bij de Kagerplassen hielden we even stil aan het einde van een landtong waar we genoten van de zonsonderdag.. Helaas was er geen vrouwelijk schoon in de buurt om even mee op het bankje te zitten dus ging de loop verder door randwijken van Leiden… waar Wouter na een tijdje toch aan moest geven dat hij het even niet meer wist hoe terug te komen naar Oegstgeest.. Gelukkig kwamen we na wat omzwervingen toch een herkenningspunt tegen en waren we op de goede weg “back to start”… Een functie op de Garmin die we deze keer niet hoefde te gebruiken.


20090422-warmond.jpg
12,4KM, 1:04 uur, 5:10min/km

En nu we het over Roparun team 236 hebben wil ik nog even onze hardloopclinic onder de aandacht brengen. Volgende week zaterdag 2 mei wordt van 14.00 tot 17.00 uur een Lopersdag georganiseerd door weRUNtogether. De locatie: Leiden Atletiek. Tijdens deze middag zal voor de halfgevorderde tot gevorderde loper een compleet programma worden gemaakt waarin actie en informatie elkaar voortdurend afwisselen. De deelnemers aan deze Lopersdag kunnen een keuze maken uit drie clinics en ontvangen een functioneel loopshirt voor slechts 45 euro. Een aanrader voor alle lopers! Trainers zijn o.a. Nelli Coolman en Simon Vroemen. Klik hier voor meer info


20090422-leidenatletiek.jpg
Graag tot ziens op 2 mei!
Foto: Leiden Atletiek


Het zou leuk zijn als ik je zaterdag 2 mei kan ontmoeten in Leiden.. Je heb een leuke dag en je steunt de Stichting Roparun en daarmee de vele kankerpatienten!

>