Garmin Forerunner 210 – Uitgepakt en getest

Het is weer eens tijd voor een uitgebreid Garmin Forerunner test. Deze keer de Forerunner 210: Een gemakkelijk in gebruik hardloophorloge voor de hardloper dit niet een uitgebreid technisch trainingmaatje wil maar wel wil op hartslag wil trainen, misschien wel af en toe een eenvoudige intervaltraining wil lopen en natuurlijk al zijn gegevens terug wil bekijken on line, inclusief GPS data, via www.GarminConnect.com

Garmin Forerunner 210

De Forerunner 210 is de uitgebreidere versie van de eerder op dit weblog geteste Garmin Forerunner 110. Nadeel van de FR 110 is dat hij geen actuele snelheidsinfo geeft. De 210 doet dat wel en biedt nog een aantal andere leuke dingen zoals: intervaltrainingen en de mogelijk om een footpod aan te sluiten (als je veel binnen traint en dus geen gps ontvangst hebt).

De eerste 5 minuten van het filmpje is het uitpakken van de FR210, daarna ga ik uitgebreid in op de mogelijkheden en de menu’s in de FR210. Het filmpje duurt bijna 19 minuten en is dan ook alleen interessant voor sporters die de 210 willen aanschaffen of meer willen weten over het gebruik ervan. Voor meer informatie kun je altijd terecht op www.SeeYourHeartBeat.Com, het adres voor al je sportsartikelen. Klik hier voor alle info over de Forerunner 210.

Are you looking for more English info about the Forerunner 210, check out DC Rainmaker’s extensive review>