Ongelooflijke prestatie in de Haarlemmermeer Marathon

Vandaag was ik met mijn gezinnetje en vrienden van ons met hun kids in het Speelkasteel (overdekte speelhal) in Hoofddorp en zonder dat ik het wist werd er slechts 50 meter verder op een ongelooflijke prestatie neergezet!

Claudia Wesselman uit Nieuw Vennep, bekend van haar weblog Claudia loopt lekker hard liep vandaag haar 5e marathon. Een thuiswedstrijd want de Haarlemmermeer marathon gaat voor een groot gedeelte door haar woonplaats. Claudia loopt pas drie jaar en liep haar eerste marathon in Apeldoorn (2007) al in een top tijd van 3:38:52 (bruto). Diezelfde marathon liep Claudia dit jaar in 3:27:15 (netto), een geweldige prestatie; zie mijn bericht van 6 februari. Vandaag heeft onze snelle weblogster een ongelooflijke prestatie neergezet:


Claudia Wesselman
Claudia Wesselman op weg naar een 3 dubbel record.
Foto Björn

Claudia heeft de Haarlemmermeer marathon gelopen in een netto tijd van: 3:25:50 (12,289 KM/u). Daarmee liep ze niet alleen een nieuw Persoonlijk Record op de marathon maar werd ook 1e vrouw overall en verbrak het parcoursrecord met bijna 5 minuten van Hanneke Lieverse! (won 3 x achterelkaar de HLM marathon met een snelste tijd van 3.30.29 in 2005).

Grappig detail: Claudia liep met startnummer 26 kwam ook als nr. 26 over de finishlijn.

Claudia, ik weet dat ik namens alle hardlopende bloggers spreek:
Je bent een natuurtalent, een superkanjer!
Van harte gefeliciteerd!

En nu snel naar haar weblog voor haar verhaal!

Ik baalde overigens stevig…

Ja, ik baalde! Omdat ik niet wist dat de marathonlopers praktisch langs het Speelkasteel liepen. Toen we weggingen zagen we net de laatste lopers voorbij gaan. Stom stom stom.. ik had het parcourskaartje beter moeten bestuderen… behalve Claudia had ik ook graag Hans, Frank, Mo, en Ton willen aanmoedigen… sorry mannen… ik zal de volgende keer beter opletten…

Zelf ben ik vanavond om 20:35 uur vertrokken en liep in een wat rustiger tempo: 21,17KM, 2:01 uur, 5:43KM/u, 10,5 km/u, 1744Kcal.

De komende dagen wat minder berichten. De gebruikelijke half jaarlijkse dealershow bij JVC begint morgen… meer werk, minder thuis..

>