Hardlopende Webloggers krijgen eigen Kampioenschap Halve Marathon

Ja, hardlopende weblogvriendjes, vandaag een ware primeur op
RunningRonald.nl !!


NTB21K

De afgelopen weken ben ik al flink aan het lobbyen geweest om zo veel mogelijk bloggers naar Utrecht te krijgen. Eén van de redenen hiervoor is vanwege het vernieuwde parcours waardoor het een heuse stadsmarathon is geworden .. maar zeker omdat:

Goed nieuws voor deze alsmaar groeiende community van Hardlopende Bloggers: op maandag 13 april 2009 krijgen ze hun eigen kampioenschap halve marathon! Ze deden al aan gezamenlijk wedstrijdbezoek (in de opvallende rode shirtjes) en organiseerde gezellige (trainings) weekeinden. En nu dus een kampioenschap! Het is geen Nederlands Kampioenschap maar een Nederlandstalig Kampioenschap, zodat ook de Vlaamse blogger een gooi kan doen naar de titel.

Dit eerste Nederlandstalig Kampioenschap Halve Marathon voor Bloggers, kortweg NtK21B, is ingebed in het programma van de Jaarbeurs Utrecht Marathon. Op de wedstrijddag wordt voor de deelnemende bloggers en hun fans in de overdekte Jaarbeurshal een speciale ruimte, de BloggersCorner ingericht. Veel bloggers houden intensief onderling contact maar nog niet eerder hebben alle Nederlandse en Belgische bloggers elkaar tegelijk ontmoet. Deze BloggersCorner biedt daartoe een prachtige gelegenheid.


1e weblogloop
De eerste weblogloop op 22 april 2006,
13 april 2009 het eerste kampioenschap

Webloggers die zich voor dit NtK21B in willen schijven kunnen dat doen via de site van de Jaarbeurs Utrecht Marathon, www.marathonutrecht.nl.

Ze schrijven zich daartoe in voor deelname aan de halve marathon en geven met een vinkje aan dat ze meedoen aan het NtK21B. Bovendien moet de URL van de blog opgegeven worden; dit om te voorkomen dat nepbloggers een gooi gaan doen naar de prestigieuze ereplaatsen. Er zijn geen extra kosten verbonden aan deelname aan de NtK21B.


vul je URL in
Vul bij inschrijving je weblogadres (http://…. ) in

Voor meer informatie kun je natuurlijk je vragen stellen als reactie op dit bericht. Uiteraard zal de komende tijd nog meer informatie hierover op mijn blog volgen.
Inmiddels is er een persbericht voor het NtK21B uitgegeven naar diverse media.

Het NtK21B geldt dus alleen voor de halve marathon. Dat is gunstig voor vele bloggers aangezien Marathon Geert en ik aan de hele marathon zullen deelnemen. Nee Geert, jij krijgt alleen een prijs als we de 3:09 gaan halen!

P.s. Verspeid zoveel mogelijk dit bericht op jullie blogs zodat we op 13 april zoveel mogelijk Belgische en Nederlandse bloggers bij elkaar kunnen krijgen voor dit unieke kampioenschap!

Naschrift: het idee is van Rob Veer, mijn coach en Race Director van de Utrecht Marathon maar natuurlijk help ik mijn coach hier graag bij

>