De eerste test van de Forerunner 405

Ja, hij is getest, de o, zo mooie Forerunner 405!!… maar eerst even de training van vanavond.

Coach Rob Veer moet een hekel aan mij hebben. Wilde hij dat ik vorige week nog 7 x 2 minuten zou knallen met 3 minuten dribbelen tussendoor, vandaag “mocht” ik van hem 6 x 3 minuten in Z3-4 met 2 minuten dribbelen.

De intervallen waren zwaar. Het koste mij steeds meer moeite om Z3-4 vol te houden, bij mij een hartslag tussen de 163-173bpm. Na de 5e interval was ik zo verhit, ondanks dat ik een zomers outfit aan had, dat mijn darmen het ook niet meer fijn vonden. Na de 6e interval moest ik echt even ergens de struiken induiken… gelukkig had ik een makkelijk broekje aan.. details op aanvraag… anders jaag ik de Forerunnerfans weg… want:


Forerunner 405 & 305
De Forerunner 405 en zijn grote broer, de 305
foto: www.RunRun.nl

De Forerunner 405 is getest! Nee, (nog) niet door mij maar door niemand minder dan Bob Mijwaard. Bob is de man achter de site RunRun.nl voorheen (en wellicht beter) bekend als www.mijwaard.nl. De meeste GPS gebruikers kennen RunRun.nl van SportTracks, hét programma om je dagelijkse trainingen in bij te houden.

Bob heeft als één van de eerste in Nederland de nieuwe Garmin Forerunner 405 mogen testen en wij zijn natuurlijk allemaal stikjaloers op hem! Bekijk en lees het eerste gedeelde van zijn test van de FR405 op www.runrun.nl of via deze directe link

Dus hop: van RR.nl naar RR.nl !

Totalen training: 10,96KM, 891Kcal, gemid hartslag: 153bpm (77%HR). De intervallen zijn gedaan in een gemiddelde hartslag van 165bpm (83%) en een gemiddeld tempo van 4:11km/min

>