Vlammen met Geert!

De trainingen voor Utrecht zijn begonnen. Gisteren ging het en dinsdag gaat het nog even op gevoel dus het borstbandje kan nog even aan de kast blijven hangen. Een lekker loopje gisteravond in een aangenaam temperatuurtje. 13KM langs de rustige plekjes van Alphen, goed voor 1:12 uur trainen op de kortste dag van het jaar. Gemiddeld tempo 5:31min/km.

Er gebeurd niet zo veel meer dit jaar. Deze en volgende week worden de loopjes gewoon volgens schema gelopen en vanaf week 2 gaan ik weer beginnen met de inmiddels bekende loop op donderdagochtend van huis naar JVC en ‘s avonds weer terug. De komende maanden wordt wel druk. Bijna elk weekend staat er wil iets “hardloperigs” gepland. Wedstrijden en Ropa-team bijeenkomsten.

De eerst volgende PR-uitdaging is zaterdag 10 januari bij de 15KM Zegerplasloop. Mijn beste tijd daarop is gelopen op 10 november 2007 met Richard als superhaas, eindtijd toen: 1:03:58. Op 10 januari moet toch eigenlijk wel die 1 uur barrière op de 15KM worden gebroken..


Vlammen
25 januari wordt het vlammen!

Twee weken later, op zondag 25 januari zullen Marathon Geert en ik een voorproefje nemen op onze gezamenlijke marathon van Utrecht. Die dag lopen we het altijd gezellige maar soms door tegenwind langs de Amstel, zware Kenwoodrun Vakantie makelaarloop. Beste tijd, bij de editie van vorig jaar, 1:07:44.

In Uithoorn wordt het ouderwets vlammen, op een andere manier dan 28 juli 2007 bij Geert thuis maar u doet er verstandig aan om in Uithoorn iets afstand van ons te nemen.. wat gaat onze tijd worden Geert??

>