Hardloopkanjers!

Afgelopen zondag was het weer een gezellig samenzijn van vele bloggers tijdens de 27,5KM en marathon van Apeldoorn. Twee van de bloggers in het mooie Apeldoorn wil ik graag even extra in het zonnetje zetten gezien hun geweldige prestaties:

Mark de Boer uit Rotterdam, beter bekend als de Diergaarde Blijloper is geen onbekende in de hardloopwereld. Behalve blogger is Mark ook redactie-medewerker van dé hardloopsite LosseVeter.nl. Mark is begonnen met hardlopen ergens in de jaren 80 heeft al hele mooie tijden op zijn PR lijst staan. Eén ding was hem nog niet gelukt maar in Apeldoorn had hij zijn dag!


Mark de Boer, sub 3:00 uur
Mark de Boer: sub 3:00 !

Zijn PR marathontijd heeft hij daar met ruim 4,5 minuut verbeterd en kwam zo onder de magische grens van 3:00 uur uit op 2:58:17 netto. Een geweldige prestatie Mark! Gefeliciteerd! Lees alles hierover op zijn weblog: blijlopers.volkskrantblog.nl

Veel minder bekend, maar na vandaag niet meer, is de zeer talentvolle Claudia Wesselman uit Nieuw Vennep, van Claudiarent.web-log.nl


Claudia, sub 3:30
De mooie en o zo snelle Claudia

Claudia, actief hardloopster sinds eind 2004 en blogger sinds juni 2007 heeft nu al een zeer respectabele PR lijst. Vorig jaar liep ze haar eerste marathon, ook in Apeldoorn, al in een duizelingwekkende brutotijd van 3:38:52. Ik sprak Claudia tijdens de Kenwoodrun en daar namen wij onze gemeenschappelijke droom door: Een eindtijd van 3:30 op de marathon! Claudia vertrok een week later naar Apeldoorn, kwam, zag en overwon!

Haar eindtijd in Apeldoorn (Claudia’s 4e marathon) heeft ze gelopen in een waanzinnige nettotijd van 3:27:15! Claudia, je bent geweldig, wat een super eindtijd. Gefeliciteerd! Claudia is nog redelijk nieuw onder de hardlopende bloggers maar haar blog is zeker de moeite waard!

Voorlopig droom ik van de tijd van Claudia, voor Mark’s tijd zal ik nog heel wat jaartjes moeten trainen. Gisteravond heb ik een uur getraind in het gewenste marathontempo van 4:55, net als wat Claudia gelopen heeft…. ik krijg nog een zware klus te doen in Utrecht!

>