2nd Annual World Wide Half Marathon

Hoe lijkt het je om in het weekend van 13 en 14 oktober met zo veel mensen mogelijk, all over the world, een halve marathon of 5KM wedstrijd te lopen?

SteveRunner, beter bekend als de Amerikaanse runner/podcaster Phedippedations organiseert voor de tweede keer een World Wide Half Marathon.


WWHM
Doe mee aan de World Wide Half Marathon

Meedoen is eenvoudig. Schrijf je gratis in op www.worldwidehalf.com en loop in het tweede weekend van oktober ergens een halve marathon of 5KM… maar niet uit waar. Tijdens de marathon van Eindhoven, op de atletiekbaan of gewoon in jouw wijk/polder/weet ik veel waar. Na je loop registreer je je eindtijd op dezelfde site en misschien ben jij wel de snelste… maar echt belangrijk is dat niet… Think Global – Run Local is de gedachte… Een weekend waarin lopers over de hele wereld één zijn!

Frank Melotte, Hardloper Hans, Martine*, Frederica*, Gerben en Ron hebben zich al opgegeven. Ron heeft zelfs een clubje aangemaakt genaamd “Benelux Weblog Runners“. Doe allemaal mee!!! Het grootste team nu is “Nike Plus” met 19 leden.. daar kunnen wij als Benelux Weblog Runners toch wel zeker overheen??


doe mee aan de WWHM

Lees meer hierover bij Ron of Frank

Ik doe zelf niet mee aan de halve marathon. Miranda wordt op 9 oktober geopereerd. Ze krijgt eindelijk de lang verwachte buikwandcorrectie en dan zal haar overtollige vel op haar buik wordt verwijderd. Het is een zware ingreep, veel zwaarder dan het aanbrengen van haar maagbandje of haar borstenverkleining. Een aantal dagen ziekenhuis en zeker 6 weken herstel moet je er voor over hebben. Begrijpelijk zal het hardlopen in oktober bij mij even op een laag pitje staan.
Als het lukt zal ik in het weekend van 12/13 oktober even snel naar buiten gaan om 5KM te lopen en zo kan ik toch meedoen aan Phedippidations “Kick the Couch” 5K road race!

Succes en eh…. meld je even aan.. het is leuk!!

Greetings from Runner 222!

*Martine en Frederica, “join” jezelf bij de Belenux Weblog Runners!

>