Steigerungs
knipperding, nu bijna overleden

Adminstratie is weer op orde, computer van collega is weer helemaal tip-top, dus het is weer tijd om de loopschoenen aan te trekken. De temperatuurmeter gaf -0,5 graden aan maar dat is juist lekker hardloop weer. Droog, koud, maar geen wind… en je wordt vanzelf warm!

Bij vertrek bleek nog maar één lampje (LED) van mijn safetystrap te werken… helaas, hij heeft het een half jaartje goed gedaan… maar niet erg.. ik heb al een mooie, lekker felle bij de Kijkshop gezien.. morgen halen dus.

Rustig aan ingelopen, beetje rekken en strekken, op verzoek van de fysio ook wat zijwaardse bewegingen, armzwaaien en romprotaties en na 25 minuten 10 x een steigerung. Tussen twee lichtmasten versnellen naar bijna top en weer terug naar rustig. Ging best lekker. Daarna rustig uitgelopen en weer koers richting huis. Niet een al te lange training, 37 min, maar ik ben natuurlijk weer aan het opbouwen.

Morgen ligt de nieuwe Runner’s World op de mat… ben heel benieuwd naar het stukje over de Weblogloop… morgen zeker meer!


P.s. Nieuw in de Hardloop-weblog-link-lijst:

Ingrid’s Hardloop Weblog

Ingrid's hardloop avonturen

en Runnersweblog Janna & Ronnie

Een snel stel!
Beide weblogs zijn zeker een bezoekje waard 🙂

>