EHBO / Hardloopinfo.org

Vanochtend EHBO bij huize Meijer.
Miranda was al vertrokken richting haar werk, ik kwam net onder de douche vandaan en Michelle en Wouter zaten TV te kijken. Plots een huilbui van Wouter waarvan je als ouder weet, dat dat geen normale huilpartij is. Ik liep snel naar hem toe en sip keek hij mij met een hand onder het bloed aan.

Woutje gewond

Michelle had hem geslagen met een afstandsbediening en hij had een behoorlijke snee in zijn gezicht. Veel bloed maar dat werd gelukkig niet lang daarna al minder. Schoongemaakt, wat zwaluwstaartjes geknipt en naar de huisarts. Het zag er goed uit, hechting niet nodig. Wat steri-stripjes erop, klaar. Hij zag er wel een beetje zielig uit. ‘s Middags een kado’tje voor de schrik en Woutje weer helemaal blij.

Verder nog een weblog bericht: Een paar dagen geleden kreeg ik een mailtje van Roy. Tot voorkort was hij de beheerder van www.hardloopinfo.org. Een informatie pagina met veel hardlooptips. Hij schreef mij: “Ondanks het (groeiend) aantal bezoekers en positieve reacties heb ik besloten de activiteiten van Hardloopinfo.org te staken. Het onderhouden van de website kost te veel tijd. Tijd die ik zou kunnen gebruiken om zelf te bewegen.”

hardloopinfo.org no longer in service
Hij meldde ook dat verschillende hardloopsites dezelfde informatie verstrekken en veel van elkaar kopieren. Veel content wordt zelfs in het Engels aangeboden. Die weg wilde hij niet inslaan. Roy stopt ermee maar blijft wel de diverse hardloopweblogs lezen en kan nu weer lekker hardlopen. Succes Roy.

>