Mijn langzaamste 10 KM
Deze keer een langzame 10

Vandaag kreeg ik mijn startnummer binnen voor de 10KM van Alphen a/d Rijn, zondag 12 maart. Ik had mij al heel snel ingeschreven (de nummering van de prestatielopers begint bij 3000) en de bedoeling was dat ik een snelle 10KM zou gaan doen.. bij voorkeur eentje dik onder de 45 minuten.

Dat zit er dit jaar niet in. Ik ga ook niet voorin maar behoorlijk achterin het startvak aan de wedstrijd beginnen. Zo kom ik niet de in verleiding om te snel te lopen. Als je dit leest Rob (Veer), ik zal de 10KM rustig uitlopen. Ik verwacht een eindtijd net boven de één uur. Geen toptijd natuurlijk maar ik ben tenslotte nog steeds aan het herstellen.


Verder vandaag een drukke avond: eten, nieuw paspoort halen, naar de kapper. Mijn vaste kapster Esther was ziek maar Marije (nieuw voor mij) heeft toch weer een snel kapsel bij mij kunnen aanmeten. Daarna nog van 21:00 tot 21:50 gelopen. Rustige Z1. Een kilometertje er aangeplakt en de rek- en strekstops teruggebracht naar 2 stuks… het gaat elke keer een beetje beter.. (klinkt alsof ik dat eerder heb geschreven).

oh ja, die steunzooltjes heb ik weer uit mijn schoenen gehaald en de originele Nike zooltjes weer teruggestopt. Dat steuntje rechts was wel aardig maar het zooltje onder mijn linkervoet zit niet fijn = pijn… en daar zit ik niet op te wachten… zooltjes.. blijkbaar is het niets voor mij.

>