Meet & Greet in Schoorl 2012

A.s zondag is het zover, het jaarlijkse bloggers-hardloopfeestje wat inmiddels een beetje verschoven is naar Twitter en Facebook. Veel hardlopers die elkaar kennen via de Social Media komen op 12 februari bij elkaar om in het Noord Hollandse Schoorl de 10, 21 of 30KM te gaan lopen bij de Groet uit Schoorl Run. Schoorl is druk en populair waardoor veel lopers zich gereedmaken om door de duinen en bossen daar te gaan lopen.

De bloggersgroep van 2009 in de oude sporthal van MFC Blikerd

Wat is er leuker om vooraf even je digitale hardloopvrienden en vriendinnen te ontmoeten. Ik stel een z.g. tweetup voor in de sporthal van Multifunktioneel centrum De Blinkerd in Schoorl. Deze sporthal is compleet vernieuwd na een felle brand in april 2009. Aangezien ik nog niet in de hal ben geweest die pas sinds 1 februari 2012 weer geopend is stel ik voor om het ontmoetingspunt echt midden in de sporthal te plaatsen.

Kortom: loop zondagochtend zo rond 10:15 uur de sporthal in en zoek in het midden naar een groep enthousiaste hardlopers. Kans is zeer groot dat dat allemaal bloggers/tweeps/facebookers zijn. Misschien kan ik wel ergens in de sporthal een afbeelding ophangen van de twittervogel, als herkenningspunt. Na wat gebabbel kun je vertrekken richting de start van 11:00 uur (21 en 30KM)

Mocht je zaterdag al in Schoorl zijn: we gaan met een zooitje hardlopers om 18:30 uur (pasta) eten in de restaurant de Honky Tonk aan de voet van de bekende Klimduin, midden in Schoorl. We zitten bijna vol (reservering van 14 personen) maar een tafeltje aanschuiven moet wel kunnen lijkt mij.

Tot ziens in Schoorl!!

>