JVC prijzen voor bloggers in Utrecht

Zoals (wellicht) bekend zal tijdens de marathon van Utrecht het eerste officiële Nederlandstalig Kampioenschap halve marathon voor Bloggers plaatsvinden (NtK21B) en op verzoek ook een (officieus) Kampioenschap voor de hele marathonlopers. In 2010 zal voor beide afstanden een officieel kampioenschap plaatsvinden. Kortom: DE voorjaarsmarathon voor alle bloggers wordt op 5 april 2010: Utrecht!


20081126-marathonutrecht.jpg
Alle bloggers naar Utrecht

Op de RunningXperience, een happing die je eigenlijk niet kan missen, zal er een stand ingericht zijn als ontmoetingspunt voor alle bloggers… ik weet nu al dat dat de drukste stand zal zijn… zeker door alle gezelligheid! Meer info hierover later op mijn blog.


20090320-bloggersstand.jpg

Inmiddels hebben al vele bloggers zich via de website ingeschreven voor het kampioenschap op de 1/2 marathon maar ik moet zelf even aan de organisatie doorgeven welke bloggers meedoen aan de hele marathon. Voor zover ik weet hebben zich inmiddels voor de hele inschreven:

Ron Linders, Koen van Steenkiste, Rik Wolswinkel, Petra Schoon, Hans van Klaveren, Koen Martens, Richard van der Klis, Martyn Kerkman, Gert-Jan vd End, Ton (achternaam volgt), Stefaan Vandorpe, Pieter de Boer en mijn persoontje.

Mocht je naam ontbreken, of ken je een blogger die hier tussen hoort, laat even een reactie op dit bericht achter!

Voor alle prijswinners (de nrs. 1, 2 en 3 bij zowel de heren als bij de dames op beide afstanden) is er een klein maar erg mooi JVC prijsje. Voor de winnaars, dames en heren op beide afstanden, een groot JVC prijsje. Wat het wordt is nog even een verrassing maar ik zou zeggen, schrijf je nog even snel in en ding mee naar die eervolle vermelding op de site van de marathon van Utrecht en de JVC prijzen!


20090320-jvclogo.jpg
Met dank aan JVC Nederland

>