Bloggersfeest in Schoorl 2009

Nog minder dan twee weken en dan is het weer tijd voor hét jaarlijkse bloggersfeest in Schoorl. Net als in 2007 en 2008 is Schoorl “The Place to be” voor de hardlopende bloggers. De 10KM, halve marathon of 30KM door de duinen van dit dorp aan de Noordzeekust net boven Alkmaar trakteert je op een schitterende loopomgeving.


2007 schoorl runners
In 2007 waren er al heel veel bloggers in Schoorl

Schoorl is leuk en gezellig en zeker op de loopdag, zondag 8 februari is het een weerzien van vele bekenden in de sporthal en tijdens de loop. Voor degene die echt het “Schoorl-gevoel” willen meemaken zou je eigenlijk een dagje eerder richting Schoorl moeten vertrekken want de middag/avond voor de run zal een select groepje runners het dorp onveilig maken. Eerst door wat te eten, al dan niet bij Pasta di Petra en daarna vertrekt het webloggende hardlooplegioen naar Honky Tonk, een gezellige kroeg aan de voet van ‘t bekende Klimduin.

Honky Tonk
Party the night before Schoorl

Ergens tussen 20:00 en 20:30 uur zal Honky Tonk vollopen met bekende namen zoals: Dutchrunner Koen, Ren je Rot John, Trailbabe Martine, Ik lig altijd in een deuk Broeder Richard, Weer een podiumplek Claudia, Altijd Enthousiast Petra, Ik loop door Frank, Waar is de appelwalnootcake M@urice, Wat was die flits Hardloper Roberto, Kom maar op met die R’dam Marathon Curly Jacqueline, 50 marathons and still counting Hans en Running, let’s get this party started, Ronald.


Bloggers in HT
Dit jaar ook weer feest in Honky Tonk

Ik ben vast nog wat mensen vergeten…. dus zeg het maar! Wie van jullie komt er meefeesten in Honky Tonk? Kun je niet, geen probleem maar kom dan in ieder geval zondag naar Schoorl!! Dit moet je meemaken. Ik gok dat er op de loopdag zelf zeker 25 bloggers in Schoorl zullen zijn. Tot dan!

o ja, blijf na afloop van de Groet uit Schoorl run zeker nog even plakken in het dorp tot het eind van de middag… dat is gezelliger en minder frustrerend dan ruim een uur in de file staan om Schoorl uit te komen (ja, echt). Waarschijnlijk zul je ons vinden bij restaurant ‘t Klimduin aan de voet van ‘t… inderdaad…

>