Weer terug… zondag wedstrijdje

Ik ben er weer… nergens tijd voor.. vandaag gekkenhuis bij JVC, thuis nog een buro vol post, een computer vol email, honderden blogposten van jullie die nog gelezen moeten worden, klussen op zolder en ook nog een verslag tikken… ik weet niet waar ik moet beginnen.. laten we maar dit verhaal doen:

Het bezoek aan Athene, nou ja, het Intercontinental Hotel in Athene was leuk maar erg druk. Het was leuk om alvast de nieuwe producten voor 2007 te zien en mijn klanten uit Cyprus te spreken… maar ook druk omdat ik de hele woensdagavond en donderdag met die dealer in gesprek was…


Hotel Athene

We hebben met hen en wat collega’s in Athene gegeten. Grappig om te vermelden is dat wij om 22:15 pas aan tafel gingen wat in Griekenland heel normaal is.. sterker nog, het restaurant was nog praktisch leeg toen wij binnenkwamen. De straten rond het restaurant in down-town Athens is ook het enige wat ik van de Griekse hoofdstad heb meegekregen.. en ondanks dat de Acropolis vanuit mijn hotelkamer te zien was had ik jammer genoeg geen tijd om even daar na toe te gaan.


Uitzicht
Mijn uitzicht: Een drukke weg door het zeer rommelige Athene
Klik <%popup(20070126-athenegroot.jpg|1280|1024|hier)%> voor een vergroting van deze foto gemaakt mijn mobieltjeIk heb voor het vertrek naar het vliegveld nog even een rondje met mijn Garmin kunnen lopen.. wandelen bedoel ik dan… Het hardlopen is dan misschien niet gelukt maar een Garminlogje in Griekenland moet natuurlijk wel in mijn Motion Based lijstje.

Al met al een druk bliksembezoek.. ik hoop dat ik bij een volgende Key Dealer Meeting wat meer tijd heb om wat van de stad te zien.. bij voorkeur op mijn hardloopschoenenKenwoodrun

Zondag zal ik Bjorn ontmoeten tijdens de Kenwoodrun. Wie van jullie hardlopers zal er zondag ook meelopen in de 10EM bij de JVC concurrent in Uithoorn?

>