Ervaren hardloper biedt zich aan voor RopaRun 2010

Yep, je leest het goed. Ik ben op zoek naar een leuk en gezellig RopaRun-team om mijn diensten als hardloper aan te bieden.

Gisteren heb ik gesproken met mijn vriendin Esther van team 236, weRUNtogether.nl. Dit jaar is er gekozen voor een andere aanpak binnen ons team. Eén van de verschillen ten opzichte van vorig jaar is dat we in 2010 minder snel zullen lopen. Dit jaar eindigde team 236 als 21e team (van de 275) met een gemiddelde snelheid van 13,2KM/u. Omdat de snelheid omlaag gaat kunnen nu ook de reservelopers en de minder snelle lopers een plekje in het loopteam krijgen. Omdat er nu éénmaal maar 8 lopers nodig zijn zullen sommige lopers hun plekje moeten afstaan.

Besloten is de snelste lopers van het team op de reservelijst te zetten en daar sta ik ook bij. Op zich geen probleem, ik sta mijn plekje graag af aan hen die nu ook wel eens het loopavontuur willen meemaken… want een avontuur, dat is het… maar ja, ik ga niet wachten of ik uiteindelijk zal meelopen dus bij deze, een oproep:


20091125-roparunrunner.jpg
RR, hardloper voor uw RopaRun team!

Naam: Ronald Meijer
Woonplaats: Alphen aan den Rijn
Leeftijd: 40 jaar
Passie: hardlopen
Ervaring: Meer dan 50 wedstrijden van 5KM t/m 42KM, en div. estafettewedstrijden waaronder 2 x 12 uurs Den Haag
Marathons: 9 stuks in 3 jaar tijd
PR’s: 10KM 37:50 min, Marathon: 3:03 uur
Roparun: 1, die van 2009

Ben u op zoek naar een gezellige, spontane hardloper, die goed in teamverband kan lopen en wat sponsors kan werven laat dan een reactie achter en ik neem kontakt met u op!

Mocht deze oproep niet het gewenste resultaat opleveren zal ik via het RopaRun forum en via een aantal (twitter) contacten verder zoeken.

>