Weer back on track

Thuis gaat het steeds beter met Miranda. De controle in het ziekenhuis vandaag was uitstekend. De wond is goed genezen maar ze moet nog wel rustig aan doen. Ze loopt al kleine stukjes in en rond het huis en de kids passen zich uitstekend aan. Ik verwacht dat ze de 6 weken herstel niet echt nodig heeft.. zo te zien kan ze over twee weken alles weer… en omdat het thuis lekker gaat kan ik weer met de hardlooptrainingen aan de slag.

De afgelopen twee weken heb ik 3 x een half uur gelopen en 2 x een uur. Beetje op gevoel, niet te gek wat mijn rechterknie is nog steeds wat gevoelig. Sinds een aantal dagen doe ik wat oefeningen om de knieën te versterken (gelezen in de laatste RunnersWorld) want tijdens de marathon in Berlijn was (gek genoeg) de linkerknie de reden dat ik mijn versnelling vanaf 31KM naar de finish bij 35KM stopte… geen onnodige risico’s toch? Een beetje training kan geen kwaad.

Verder ben ik, (hoe zei Harmen van TripTracker (TTSM) het nou? “De eerste officiële TTSM tester die geen werknemer van TTSM is) weer druk bezig met het testen van een nieuwe Live Tracking Applicatie voor de Nokia N95… en heel eerlijk. Het ziet echt geweldig uit… ik kan er nog niet te veel over zeggen omdat alles nog in ontwikkeling is maar er volgt later zeker meer over.

Voor nu, weer lekker aan de slag. Loopcoach Rob is gemaild om de schema weer te laten komen en in november gaan ik weer een wedstrijdje lopen… ook daarover later meer!


Live Tracking Old School
In het verleden zijn er al testen gedaan
met Live Tracking, echter zonder succes.


TTSM heeft zich al bewezen tijdens de Live Tracking van de Marathon van Rotterdam… het wordt allemaal nog mooier!

>