Deelnemers Nederlandstalig Kampioenschap voor Bloggers in Utrecht

Het is nog maar 4 dagen tot dat de Marathon van Utrecht gaat beginnen!!


20081126-marathonutrecht.jpg

De deelnemers die maandag gaan strijden om de prijzen in het Nederlandstalig Kampioenschap voor Bloggers zijn bekend!

Dit zijn de 18 deelnemers aan de

Halve Marathon:

Jeroen Goes, Ruud Verhoef, Jan de Kok, Andrea van Lieshout, Frank Mélotte, Hans Verbeek, John Reuvers, Maarten van Vulpen, Michelle Steur, Richard Bosman, Juriaan Simonis, Hans Kardol, Sjoerd Adema, Rinus van der Wal, Falco van Dijk, Maurice van den Berge, Aad van der Smam en Gert Schroons

en de 15 deelnemers aan de

Hele Marathon:

Ron Linders, Koen van Steenkiste, Rik Wolswinkel, Petra Schoon, Hans van Klaveren, Koen Martens, Richard van der Klis, Martyn Kerkman, Gert-Jan vd End, Ton Teunissen, Stefaan Vandorpe, Pieter de Boer, Ids Hoogland, Patrice Pauw en mijn persoontje.

Update: 11 april, 15:30 uur: De inschrijving voor het bloggerskampioenschap is NU gesloten

Nog even een verzoek aan de deelnemers aan de Hele.. laat aub in een reactie je startnummer achter. Behalve Ron, jouw nr 337 is reeds bekend.

Een aantal deelnemers die zich hebben opgegeven voor het kampioenschap ik moet van de lijst moeten schrappen. Zij hebben geen blog opgegeven. Een andere uitsluiting van deelname is dat het opgegeven blog geen hardloopblog is…. het lijkt mij duidelijk dat je weblog wel iets met hardlopen te maken moet hebben..

Hier kun je de oorspronkelijke deelnemerslijst vinden. Mocht je menen dat je toch recht hebt deel te nemen aan dit kampioenschap laat dan even een reactie achter.

Gert Noordhoek ziet af van deelname maar heeft zich opgeworpen als coördinator voor de webloggers in Utrecht! In de RunningXperience zal er een ontmoetingsplek worden gecreëerd voor de hardlopende webloggers. Hier kunnen we voor de wedstrijd elkaar even ontmoeten. Details volgen vrijdag of zaterdag op dit blog!

De plek van het Webloggerssteunpunt in De Meern is bekend. Onderstaand punt ligt net voor verzorgingpost van 30KM. Zie ook de parcourskaart of deze linkGrotere kaart weergeven

Dit punt is bewust gekozen omdat daar een lus zit van het halve marathon parcours (ongeveer op 10KM). Zo hebben de halve en de hele marathon deelnemers beide profijt van het steunpunt. Gert, alvast bedankt voor je hulp!

De prijsuitreiking van het Kampioenschap staat gepland om 15:55 uur in Hal 8 bij het grote podium. Blijf dus zeker nog even hangen… zeker voor de (kleine) prijsjes.


20090408-jvclogo.jpg

De dames laten het een beetje afweten op 2e paasdag. Slechts 2 deelnemers aan de halve en 1 aan de hele. Kom op dames, ga de strijd aan en kom naar Utrecht!!

Als laatste: ik zoek nog een of twee vrijwilligers die de ontmoetingsplek in de expo willen bemannen even eventuele vroege bloggers even willen opvangen. De Expo is overigens vanaf 08:00 uur geopend. laat uw reacties maar achter…

Nogmaals: meer details vrijdag of zaterdag hier op dit blog! Zegt het voort!

Groeten van startnummer 38. Wow, mooi nummer nietwaar?!

>