Weblog van de week!

Ik ben best wel een beetje trots.. uitgerekend op de dag van ‘s Nederlands grootste loopevenement ben ik door de hardloopkrant uitgeroepen tot weblog van de week


ookwel de hardloopkrant.nl

Mijn aanmelding:

Sinds begin januari loop ik een beetje te tobben met een spierblessure in mijn rechteronderbeen maar langzaam begint mijn oude niveau weer terug te komen. Het bloggen is leuk en ik heb inmiddels met veel Nederlandse en Belgische bloggers contact.
De band tussen de hardlopende webloggers is hecht en dat blijkt wel uit de eerste weblog-loop van 29/1 en uit de plannen voor de eerste internationale weblog-loop op 22/4 in Harelbeke – België.
Mijn weblog vul ik met hardloopverhaaltjes en alles wat daarbij hoort maar ook met handige (computer)tips en elke week een mini-quiz.
Neem maar eens een kijkje op mijn weblog: www.runningronald.nl.

De beoordeling van de hardloopkrant.nl ookwel hardloopnieuws.nl:

Dat hebben we gedaan Ronald en het is een prachtig vormgegeven weblog met heel veel interessante bijdragen. Zeer geslaagd dachten wij zo en ruim voldoende om de altijd eervolle vermelding weblog van de week op hardloopnieuws.nl in ontvangst te nemen. Bij deze nodigen we onze lezers uit een leespauze te nemen op www.runningronald.nl

—-
aanvulling 22:47 uur: er is vanavond ook nog getraind


Om nou een nieuw bericht voor de training van vanavond aan te maken vind ik iets te ver gaan dus maar even hier:

Een pittige deze keer:
50 minuten in Z1-2 (HF145) met daarin 6 x 3 minuten Z3 (HF160).
Na de snelle blokjes Z3, 2 minuten dribbelen.

Piep piep pieeeeeep

De training ging goed, nog een klein beetje last van mijn rechterscheen maar dat trok later in de training weg.

De Z1-2 loop is keurig in een hartslag van 145 gelopen. De 6 x Z3 blokjes zijn ook volgens het boekje gegaan: gemiddeld HF160, gemiddelde snelheid: 12,5 KM/u, totaal 9,1 KM en 710 Kcal.

>