Live Track test door Alphen aan den Rijn
N95 open

De mannen van TTSM hebben weer iets moois gemaakt: Live Tracking software voor o.a. de Nokia N95. Ik zal tussen 20:30 en 21:00 van huis vertrekken met mijn telefoontje op zak… mijn loopje van een uur zal live te volgen zijn…

Dat wil zeggen… ik hoop dat ik live te volgen ben. De N95 heeft toch een nadeel. Om te navigeren moet het schuifklepje van de LCD omhoog, de GPS antenne zit nl onder het toetsenbord. Tijdens het lopen heb ik het schuifje omlaag en ik vraag mij af hoe de ontvangst zal zijn.. wees dus niet bang, ik loop niet door huizen, over water of onder vrachtauto’s door.. meer later vanavond:

… nou ja, doe maar morgenavond… na het tikken van een uitgebreid verslag naar Harmen is het nu wel een beetje laat geworden… welterusten allemaal..

update 26 juli: De N95 heeft de test goed doorstaan. Ondanks dat de GPS antenne geblokkeerd wordt door het gesloten klepje is de ontvangst prima. Een keer is de internetverbinding uitgevallen, waarschijnlijk omdat ik in het gebied onder het meer geen ontvangst had. TTSM heeft inmiddels een aanpassing in het programma waarbij de verbinden automatisch wordt hersteld. Binnenkort weer een live track op dit weblog!

P.s. TTSM zal de software binnenkort gratis ter beschikking stellen. Zie ook de reactie van Harmen hieronder.

>