Asics Nimbus 15 Lite show

Gisteravond heb ik mijn mijn nieuwe Asics Nimbus gelopen. Net als mijn vorige modellen lopen deze ook weer zalig maar nu heeft Asics een opvallend nieuwe look aan de Nimbus gegeven. En opvallend is het juiste woord. De Nimbus, is net al een groot aantal andere modellen verkrijgbaar als Lite Show, ofwel het Asics Reflective pack. Zeker nu het weer snel donker wordt is wat reflectie zeker geen overbodige luxe. De schoenen zijn niet te missen en er zit zelf glow-in-the-dark technieken in! Ik kan straks in de winter weer veilig en ‘opvallend’ trainen!

Asics Nimbus 15 Lite Show - Reflective Pack

Asics Nimbus 15 Lite Show – Reflective Pack

Even een stukje uit het Asics persbericht:

Sinds september 2013 zijn een zestal populaire modellen ook verkrijgbaar met het nieuwe ASICS 3M Full-Reflective concept. Dankzij reflecterende 3M toepassingen in het bovenwerk, in het mesh, in de logostrepen en de veters zijn hardlopers zeer goed zichtbaar in het donker en bij slecht weer. Een veilig gevoel nu het weer wat minder wordt en het sneller donker wordt.

De volgende modellen behoren tot het ASICS REFLECTIVE PACK: de GEL-EXCEL 33 2 LITE-SHOW, de GEL-KAYANO 19 LITE-SHOW, de GT-2000 LITE-SHOW, de GEL-NIMBUS 15 LITE-SHOW, de GEL-CUMULUS 15 LITE-SHOW en de GEL-FUJITRABUCO 2 LITE-SHOW. Genoemde modellen zijn zowel in heren- als damesuitvoering verkrijgbaar.De GEL-NIMBUS 15 is de bekendste schoen uit het assortiment schokdempende schoenen van ASICS en is gemaakt voor hardlopers die op zoek zijn naar een neutrale, comfortabele schoen.
De toevoeging van FluidRide™, een tweelaags tussenzool, biedt een ongekend loopgevoel dankzij de unieke combinatie van de veerkracht en demping. Door de nieuwe tussenzool met twee verschillende hardheden profiteren hardlopers van betere prestaties en een uitstekend gedempte loopbeweging. Daarnaast heeft ASICS over de gehele lengte van de voet een Full Length SpEVA®-leestmateriaal toegevoegd voor een zacht, stabiel platformgevoel. De FluidFit™-technologie zorgt voor een unieke mix van comfort en pasvorm dankzij een nieuw, volledig rekbaar mesh over het gehele bovenwerk. Hierdoor ontstaat een persoonlijke pasvorm waardoor de voet in meerdere richtingen kan bewegen terwijl deze goed wordt beschermd en ondersteund. Onder het mesh voor op de voet is een compleet nieuw, licht en naadloos voorblad aangebracht. Dit biedt een duurzame laag in de neus van de schoen, wat van oudsher een gebied is waarop in hardloopschoenen grote krachten staan.

Zo zie je de Nimbus 15 Lite Show als het licht helemaal uitgaat !

Zo zie je de Nimbus 15 Lite Show als het licht helemaal uitgaat !

>