Stijgende lijn

Niet alleen mijn marathontraining gaat naar zijn hoogtepunt, ook de bezoekersaantallen van RR belasten de servers behoorlijk.


Grafiekje RR
Klik <%popup(20061006-bezoekerssept.jpg|511|424|hier)%> voor alle bezoekersstatistieken

In mei zat ik al op het hele mooie aantal unieke bezoekers van 2358. In de vakantiemaanden liepen de bezoeken terug, ook door het mooie weer natuurlijk. In augustus (regen, regen, iedereen achter zijn computer) ging de teller naar 3111 en was mijn 3GB bandbreedte niet meer voldoende.

De maand september ging ik in met een ruime 4GB en dat zou wel genoeg zijn voorlopig… dacht ik…. fout..
halverwege de maand moest in naar 5GB en op 29 september zat ik alweer tegen het randje van mijn bandwidth aan.. dus maar snel naar de 6GB. De maand september sloot ik af met een nieuw recordaantal van 3926 unieke bezoekers… waar houdt dit op??

Voor de zekerheid heb ik ook maar wat meer serverruimte genomen.. voorlopig kan ik een hoop foto’s kwijt op mijn 250MB… altijd makkelijk voor New York.Eindhoven

Ik ben inmiddels weer bij met het lezen van de hardloopblogs en tjonge, wat gaan er een hoop een wedstrijd lopen dit weekend. Morgen de Kustmarathon in Zeeland en zondag de 4 mijl van Groningen maar ook de (halve) marathon van Eindhoven.

Ik wens iedereen heeeeel veel succes: Richard, Roadrat Patrick, Hans – Veendam Running, Michelle, M@urice, Gert-Jan, Running Hans, Jimboss, Jan en niet te vergeten: Elastimam Edith. Met name voor de laatste drie: zij gaan hun eerste marathon lopen !!!

Jullie zijn kanjers!

P.s. misschien ben ik jou vergeten… sorry, maar daarom niet minder, succes!!

29

29:

Het gaat hard!!
We zitten onder de 30 nu!

>