Review Nathan Photon LED Vest

Nu het weer steeds vroeger donker gaat worden is het weer tijd om gebruik te maken van reflectiemateriaal. Steeds vaker komt het voor dat sporters zonder goede reflectiekleding de weg op gaan met de gedachten: “Ik zie die anderen toch dus waar zou ik mij druk om maken”.. nou maak je maar heel druk want je bent NIET te zien. Vorige week vrijdag “zag” ik een dame op skeelers, in het zwart gekleed zonder enige vorm van ‘opvallendheid’.. dat is vragen om ongelukken..

Nathan Photon LED Vest

Als hardloper mag een reflectievest niet ontbreken in je standaard uitrusting. Natuurlijk kun je kiezen voor een standaard vestje, (gewicht gemiddeld zo’n 100 gram) die maar een beetje om je lijf ‘heenwappert’ of je kunt kiezen voor een veel betere oplossing: Het Nathan Photon LED Vest. Behalve goede reflectie heeft dit lichtgewicht vest (93 gram!) opvallende led verlichting. Reuze handig want er zijn ook fietsers zonder licht en dan valt er weinig te reflecteren op je vestje.

Meer informatie over dit vest en nog veel meer sportartikelen vind je op www.GustavSport.nl

In onderstaand filmpje laat ik het vest wat duidelijker zien… oh.. in het filmpje spreek ik over Proton maar het is dus Photon 🙂>