Loper voor RopaRun Team 247 – Tref & Co

Vanochtend was het zover. Na een paar dagen enthousiast heen en weer mailen was het tijd voor die lang verwachte blind date! Een blind date met Roparun Team 247, Tref en co. Altijd weer spannend om nieuwe mensen te leren kennen maar de emailwisseling was al erg leuk dus vol verwachting vertrok ik richting Rotterdam. Loopcaptain Rafael had vandaag de 1e looptraining gepland, start: 10:00 uur bij PAC Kralingen – Rotterdam.


20091206-trefenco.jpg
Tref & Co, een jong en enthousiast RopaRun team

Het kan raar lopen. Nog geen twee weken geleden ben ik op zoek gegaan naar een nieuw Roparun team. Een oproep op mijn blog en op het roparun forum leverde al snel reacties op. Runner & blogger Roy had inmiddels ook Ingrid van Run2Day in Den Haag op de hoogte gebracht die op haar beurt Rafael informeerde… het balletje kan raar rollen en zo stond ik vanochtend bij PAC te wachten op de Tref & Co leden.

Met teamcaptain Hans, begeleid door Natalie en Dries op de tweewieler gingen de lopers: Rafael, Stacey (ook teamcaptain), Gwenny, Robert, Sybe en ik op pad. (ik hoop zo dat ik alle namen goed heb 🙂 Een mooie route: Rotterdam uit langs de oevers van de Rotte richting de Rottemeren waarbij een paar lopers af en toe even wisselden met een fietser. Met name Natalie nam een behoorlijk stuk van het lopen voor haar rekening. Het is geweldig om al hardlopend met iedereen een praatje te maken en zo het team te leren kennen. Gezellig en enthousiast, dat had ik al snel door. Een jong team, allemaal zo net boven de 30. Gelukkig voel ik mij nog lang geen 40 🙂


20091206-rottemeren.jpg
Eén van de bruggen over en beginnen aan de terugweg langs de Rotte

Onderweg haakte er nog een andere Roparun loper bij ons aan, Bart van team 208, provincie Zuid Holland. Heel grappig om te horen dat hij de bloggers Ronnie & Janna en Hans Verbeek kent… wat is het hardloopwereldje toch klein. Na bijna 1:50 uur lopen en zo 20KM rubber van onze zolen afgesleten te hebben kwamen we weer aan bij PAC. In de laatste kilometers heb ik Rafael verteld dat ik graag voor Tref & Co wil lopen en.. gelukkig, ik mag meedoen!! Tref & Co, bedankt!

Ik kijk uit naar alle leuke activiteiten met dit gezellige team en volgens mij wordt de Roparun 2010 weer een onvergetelijk feest.


20091206-route-training247.jpg
De route van vandaag, zie ook deze GarminData
Ik had ook nog een actiefoto van Rafael en Gwenny maar die gingen
zo hard dat de foto wel bewogen moest zijn 🙂

>